OMG OMG OMG Fangirling all around omg omg I just came
Добро а сега сериозно.
Што е финтава со серијава?Никогаш не ми биле интересни овие серии. Не знам зошто али шпанскиве тинејџ серии не ми биле инетересни.
Дури и кога сите ги гледаа (и машки и женски) и кога онака срамежливо морав да кажам дека не ги гледам пошто можеа да ме направат ненормален ако не ги гледам пак не ги гледав.
On the other hand воопшто не е лошо ова.Има сериозна фан база во МКД серијава.Некои веќе по торенти си ја гледаа серијава ама ептен молеа бараа некоја ТВ да ја откупи сезонава и конечно им се исполни желбата така да супер за нив и за Сител.
Исто така ова не е турска серија а и поинтересна е од било која турско индиска серија (претпоставка ама најверојатно така е) така да супер за телевизијата,за фановите и за луѓе што не сакаат турски серии.
Е сега едино лошо е што и остареа тие што ја гледаа серијава во нејзиниот врв на популарност па сега наместо серии да гледаат плачат како магарици али сепак браво за потегов иако не ми е интересна серијава а нема ни да ја гледам.
И на крај креава покрај промените во програмската шема на МТВ веќе баш ми е и гајле што даваат на другиве телевизии.