Casi Angeles

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Ја глеав некое време првата сезона... али почнаа фантазија ова она, и стана глупости. Така да сеа ретко, ако фатам глеам само колку се смениле ликовите.

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
првата ја гледав сезона ама сеа втората не ја гледам не ми е интересно

Член од
9 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
72
oнака чат пат кога ми е претерано досадно а нема ништо друго на тв ja гледам.
aма не знам ништо за шо уствари се работе у серијата :)
знам само дека има некои лоши шо се против овие добрите у куќата (така нешто, добри и лоши, како у секоја шпанска, или каква и да е, серија :))

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Само женските вредат...без тон...али онака гледајќи неколку епизоди ми изгледа дебилна серија..без навреда до оние што ја гледаат:nesvest:

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Обавезно ја глеам али некат и утињам пошо станувам покасно:pipi:Али ипак е убава :smir:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
ептен ама ептен ми е жалосна
сум гледала неколку епизоди и по идиотско нешто не сум видела во живот.........
се извинувам на сите што ја сакаат оваа серија ама сериозно....што гледате во неа....:nesvest:

Eмилија

Reina Gitana
Член од
29 јули 2009
Мислења
25
Поени од реакции
4
1 сезона беше неверојатна,кога првпат ја прикажаа на тв шпицата мислев ќе биде нешто досадно,ама по првата епизода секако од 1 сезона ми беше мн интересно,мн убави ликови,добра глума,интерессно сценарио,добра музика,тоа мн ме привлече,да ги имитираат Млади Бунтовници мислам дека не,музиката е различна иако Бунтовниците си беа најдобри.Мислам дека Морена не би имала причина да прави некои копии на нив,кога и таа самата стоеше зад Млади Бунтовници,сега 2 сезона интересни случки ама мн научна фантастика,гледам бидејки знаат да насмеат секоја нова епизода си има свое име и тоа е мн интересно нешто ново измислено,Мар,Рама,Тиајго,Хазмин,Тачо повеќе не се оние истите од 1 сезона се е мн сменето,куќата.Болида,Барто тоа се незаменливи ликови исто како и Џастин.Едино убаво е тоа што има мн ликови со различни мислење постојан пресврт,да започне некој сега да ја гледа нема да се снајде,се е мн сменето Сиело почнива да лете,Еудамон тие нешта што таму се случуваат би ти мозок блокирале,инаку мислам дека А1 можеа нешто др да пуштат место Ангели2,сега ја чекам 3 сезона таа ми изгледа мн интересна подобра од 2..

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Не ми се допаѓа серијава,ми изгледа ко да нема крај.:nesum:

S

Sheldon Cooper

Гостин
Леле ако ве слушне сестра ми како и jа критикувате сериjава ќе ве обеси. :):):)

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390

]колку шо успеав да сфатам од видеово и да прочитам нешо Хуан Круз е уствари некој дух или нешо слично па имат влезено во телово на Салвадор.
И на крај нели Салвадор умира за доброто на сите да ги спаси и бла бла....:)Мислам ептен ја претерале со фантазијава:tv:

Doctor Who

Half Life™
Член од
4 август 2009
Мислења
11
Поени од реакции
0
Според мене серијава е одлична. Најмногу ми се допаѓа тоа што не е како класичните сапуници, само плачки, љубов, секс...
Овде има еден вид на мистерија што ја прави серијата многу поинтересна.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
СЕРИЈА ЗА МАЛИ ДЕЦА... ПА ДУРИ И НА НИВ БИ ИМ БИЛА ГЛУПА !

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68

]колку шо успеав да сфатам од видеово и да прочитам нешо Хуан Круз е уствари некој дух или нешо слично па имат влезено во телово на Салвадор.
И на крај нели Салвадор умира за доброто на сите да ги спаси и бла бла....:)Мислам ептен ја претерале со фантазијава:tv:
Па више го отупе дај нека умре веќе еднаш :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom