Casi Angeles

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување

ЏамПЏет

DeaDShoT
Член од
2 декември 2009
Мислења
653
Поени од реакции
89
Анѓели на А1

Ме интерисира дали ја има некој гледано оваа нискобуџетна забегана серија? Мислам дека на народо им го пере мозокот.

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Shit, shit, shit.

Ја гледав само првата сезона, тогаш немаше духови, магии и слични глупости.

I

Intex

Гостин
Пред ден-два загледав епизода. Оваа типката шо беше, сеа гледам плавуша е, и суканици има. Шо се дешава во филмот?
П.С. Многу е глуп, неам гледано повеќе од една епизода да ми се соберат од сите сезони.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Сценине на серијава се отпоќе глупи и so unreal x10,ама пак во секоја епизода има некоја порака и случките во таа епизода се врз основа на таа порака.

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Абе стопанката, поретардирано нешто од ова третата сезона нема :tapp:

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин

Мислам на Сиело , Мислам на Сиело , Мислам на Сиело.....

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.671
Поени од реакции
8.100
цела серија е живи глупости тинејџерска колку да изгубиш неколку саата
само Млади бунтовници до сега сум гледал и ФМ или како и да се викаше како се викаше после тоа решив да не гледам серии тинејџерски пошо се гувење време

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
Гледав прва сезона и се беше ОКЕЈ,освен крајот..Трипати ја изгледав последната епизода од прва сезона,обидувајки се да разберам што всушност е финтата,и пак не научив...Втора сезона изгледав чат-пат,и третата ја изгледав на официјалната страна на Ангели,и крајот ми беше ужасен,...Како да беше втора светска војна,па се фрлаа бомби над Хирошима и Нагасаки...Сега започна и четврта сезона,и сметам дека е најдобра од сите досега....Два различни света-богати и сиромашни(разбојници)..Сепак,немам доволно време за ова,морам од нешто да се откажам,а имам други серии на репертоарот....Во целост,типична серија на Крис Морена..Не знам зошто се чудите што е така слична со Млади Бутновници,кога е истата продукција...Ама,Бунтовниците беа подобри во секоја смисла..:P

Член од
2 септември 2010
Мислења
7.148
Поени од реакции
7.516
најглупавата серија што сум ја видел

Kajgana Shop

На врв Bottom