Casi Angeles

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.667
Поени од реакции
11.816

Конечно нешто латино. Време беше за малку "шпанска" школа :icon_lol:
Ја гледав првата сезона и втората до негде па прекинав - досадна ми стана ама можно е да ја гледам и четвртава, не знам ќе видиме. Во секој случај доста беше од источново срање
--- надополнето: 10 септември 2012 во 13:46 ---
почнав да ја лажам баба ми дека ќе ја затворат сител...така да за брзо време заедно со канал 5 ќе ги нема на мојо телевизор :D
:pos::pos:

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
БРАВО ЗА СИТЕЛ, СВЕ НЕКА ИМА ОСВЕН ИНДИЈЦИТЕ И ТУРЦИТЕ. БРАВО, СУПЕР СЕРИЈА Е!!! :cuc:
--- надополнето: 10 септември 2012 во 14:27 ---
Уште и да пуштат некоја серија од Телемундо и Телевиза(повеќе Телемундо). :)

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Шо бе не ги даваат бесплатно веќе турскиве серии?:pos::pos:

Очекуем сеа на Телма или МТВ1 да ги почнат од почеток Млади Бунтовници :D

L

.Lost Angel.

Гостин
Порано знаев некогаш кога ќе вртам канал и да ја начекам оваа серија на А1 и најмногу поради оваа хитана плавана :D не дека е нешто посебно ама кога немаше ништо др и тоа беше добро :confused: али најискрено веќе доста е од вакви серии мада за овие тинејџери сега поубаво е да гледаат вакви серии отколку турскине серии (y)
--- надополнето: 10 септември 2012 во 15:19 ---
Шо бе не ги даваат бесплатно веќе турскиве серии?:pos::pos:

Очекуем сеа на Телма или МТВ1 да ги почнат од почеток Млади Бунтовници :D
МТВ1 веќе ќе почне да емитува серии многу подобри од тие :) ако не си гледал што ќе емитуваат жалам ... а инаку телма кај нив тоа ништо не чудно и онака едни исти филмови ги вртат веќе 20 год. еден филм што го гледав пред 8 год. завчера го дадоа и тоа е веќе 4 пат да го фатам дека го даваат истиот филм. :facepalm:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.918
Поени од реакции
41.882
Само Телма и МТВ 1 засега се во ред со најавата за емитување сериите CSI, Dr House, Cobra 11, Law and Order, Gossip Girl, Supernatural, The Mentalist, Fringe ќe имаат најдобра програмска шема. Овие Шител забегаа знаат дека со турските серии и овие тинејџерските ќе имаат огромна гледаност од возрасните лица и напалените девојчиња.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Заебете ова на Канал 5 ќе ја даваат Долина на Волците :)

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
МТВ мене на фејсбук ми кажаа дека наскоро ќе пуштеле некоја серија од некоја многу квалитетна шпанска продукција. :)

Knoppix

El Patrón
Член од
16 април 2012
Мислења
723
Поени од реакции
1.908
Ај бар ќе се израдуваат децата, доста беше со оние турски гомна. Инаку наместо ова можеа да ја купат El Internado (не е сапуница) бар да гледаат нешто поквалитетно.

Секако нема да ја гледам зашто никогаш не сум гледал шпански сапуници.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Треба да ја купат Pablo Escobar El Patron Del Mal, прекрасна акциона серија од Телемундо САД која наскоро ќе се емитува на Пинк во Србија, па може оваа да оди во комбинација со Езел на Сител. :)

Knoppix

El Patrón
Член од
16 април 2012
Мислења
723
Поени од реакции
1.908
Даваа една мафијашка серија овие од Шител кога одеше Долина на волците на А1 кога беше мегахит и пробаа нешто да им парираат, ама не им успеа, мислам дека се викаше Картел.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Даваа една мафијашка серија овие од Шител кога одеше Долина на волците на А1 кога беше мегахит и пробаа нешто да им парираат, ама не им успеа, мислам дека се викаше Картел.
Да Картел, ама кога почнаа латино новелите да ги синхронизираат на македонски(Магична привлечност, Картел) и тоа во прајм-тајм термини, ние се буневме да не ги синхронизираат да ги даваат на шпански, а со синхронизацијата можеби ќе гледаа и постарите лица и ќе имаа гледаност латино новелите и со тоа сега наместо турски и индиски ќе имаше латино, ама ние се буневме и ја укинаа синхронизацијата и гледаноста опадна.

Мене не ми е јасно зошто луѓето ги гледаат индиските и турските серии, а не ги сакаат шпанските, само тоа никако не ми е јасно. :(

Kajgana Shop

На врв Bottom