1 сезона беше неверојатна,кога првпат ја прикажаа на тв шпицата мислев ќе биде нешто досадно,ама по првата епизода секако од 1 сезона ми беше мн интересно,мн убави ликови,добра глума,интерессно сценарио,добра музика,тоа мн ме привлече,да ги имитираат Млади Бунтовници мислам дека не,музиката е различна иако Бунтовниците си беа најдобри.Мислам дека Морена не би имала причина да прави некои копии на нив,кога и таа самата стоеше зад Млади Бунтовници,сега 2 сезона интересни случки ама мн научна фантастика,гледам бидејки знаат да насмеат секоја нова епизода си има свое име и тоа е мн интересно нешто ново измислено,Мар,Рама,Тиајго,Хазмин,Тачо повеќе не се оние истите од 1 сезона се е мн сменето,куќата.Болида,Барто тоа се незаменливи ликови исто како и Џастин.Едино убаво е тоа што има мн ликови со различни мислење постојан пресврт,да започне некој сега да ја гледа нема да се снајде,се е мн сменето Сиело почнива да лете,Еудамон тие нешта што таму се случуваат би ти мозок блокирале,инаку мислам дека А1 можеа нешто др да пуштат место Ангели2,сега ја чекам 3 сезона таа ми изгледа мн интересна подобра од 2..