Casi Angeles

• Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување

Dacky_Cs

art is not a crime.
Член од
2 декември 2008
Мислења
383
Поени од реакции
7
Глупо реков за епизодата, првтаа, а вторава ми се виде поинтересна освен делот со Сјело и некој што додека збори му излегуваат букви од устата, предебилно како Волшебникот од Оз ми е тој детаљ
А иначе преводот касни

ne si na moe nivo za da ti vratam na postot :tapp:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Aбе дете мене така ми се обраќаш? Абе иди нишај кукли и мењај пелени на барбики, не вредиш за овој форум, пишуваш во теми само за Ангели и слични детески перверзии во недостиг на попаметен искористен живот
Дали знаеш што збориш како прво?

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
Ангели е само за до 7мо одделение деца бе.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
гледам понекогаш,но заради глумицана :):):)

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
втората сезона не ја гледам, некако ми станаа досадни, а и ногу е полоша од првата :S Мислам на се од сценарио,ефекти......

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
the best soap

jas prvin kazav deka serijata e mn glupa bidejki taka mi se cinese prviot del od casi angeles ama se pokajav zs 2 del e navistina najdobar.samo poglednete ima mn novi likovi i pointeresno e:simon caridad melody site se novi i stvarno filmot e zakon

serijata e the best
i stvarno e suppppppppppp a osobeno novite akteri kako simon melody caridad huan itn.

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
Абе првата сезона и така и така се трпеше, губење време.. фати го филмот еднаш во неделата и све ќе сватиш шо е случува.. Ова вторава сезона ми е срање... Многу. Значи некој треба да е ептем глуп или ептем да нема друга работа па да гледа ангели. Од интересен тинејџерски филм, сеа го напраија нишо.. Со ефекти со некои преплетувања кои не се потребни, туку ај само ќе се билдаат епизоди. И, да интересно е за деца под 12 , а за тие над 12 шо гледаат ангели, не сакам да коментирам!:wink:

Член од
4 април 2009
Мислења
311
Поени од реакции
14
prviot del... super beshe... no ovaj ne go gledam... gluposti vo boja:/
KATEGORICHNO -NE!:nesvest:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75
serijata e the best a koj ne ja gleda ne znae sto propusta zs ima mn ubavi momcinja i akterite se prva klasa

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Колку луѓе, толку вкусови. Мене лично првата сезона ми беше подобра, овде има премногу фантастика и нерелани ефекти кои јас не можам да ги преварам туку така

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Мене не ми се допаѓа..на почетокот на првата сезона ми беше океј али после тоа заклучив дека не е мој тип на серии..не сум мн по шпанскине сапуници.Али вторава сезона...незнам се помалку и помалку ми остава добар впечаток
И немојте сега одма да ме нападнете..си кажав само дека не ми се допаѓа
А заклучокот за серијата го добив бидејќи сестра ми само тоа гледа па некогаш и јас ке седнам кога нема што да се прави:toe:

Mawata

^^..Just Dangerous..^^
Член од
12 јули 2009
Мислења
13
Поени од реакции
0
Ангели

Ме интересира дали гледате Ангели и кој ви е омилен лик?..
Што ви се допаѓа кај серијата а што не?..
Тука можете да ги напишете вашите критики, и пофалби во врска со
тин серијата!

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Прва сезона да, вторава не ја гледам, гадна ми е со тоа фантастиките

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
Ме интересира дали гледате Ангели и кој ви е омилен лик?..
Што ви се допаѓа кај серијата а што не?..
Тука можете да ги напишете вашите критики, и пофалби во врска со
тин серијата!
Јас ја гледам серијата и сите ми се омилени ликови, и ја фалам серијата навистина е интересна

Kajgana Shop

На врв Bottom