Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уф кој гејмплеј го има играва.Само AI-то е глупаво поминав покрај 2-3 виетнамци а тие си пукаа во други и потоа ги заклав.Има начин да се игра онлајн со пиратска?
ми вика нешто кога ќе ја пуштам could not connect to server. Ај ако можам ќе пратам PS после.
Колку шо разбрав дечките шо ја направија MW2 да се игра без стим, ја прават и оваа да може да се игра.
Така да за една-две(најкасно) недели ќе може да се игра.
Ова е страната за играва. Во подготовки е таа, како и мултиплеерот за играва.

Ств. ќе има Alterops?? Јесссс!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Фатив 45 левел за 2 дена, a на Five стигнав до 20 рундаКој ја има оригинал, нека остави Steam.![]()
Btw ако не си знаел, можеш како емблем да го направиш и старото и новото наше знаме 
Фатив 45 левел за 2 дена, a на Five стигнав до 20 рундаBtw ако не си знаел, можеш како емблем да го направиш и старото и новото наше знаме
![]()

Фатив 45 левел за 2 дена, a на Five стигнав до 20 рундаBtw ако не си знаел, можеш како емблем да го направиш и старото и новото наше знаме
![]()
треба да помине уште долго време додека го достигнам гејмплејот од PC или да најдам некаква замена за контролерот, сега засега ми е апсолуто невозможно да ја контролирам метатаЛол, цело време трчаш во круг? Како не ти се собираат од сите страни и немаш кај да идеш?На првана стаза со зомвине стигнав до 45 левел САМ. Многу ми е лесно веќе некако, само трчам во крук ги тепам и тоа е тоа. Играв можеби 3 сати и повеќе и ми стана досадно, да беа пократки рундиите би одел и до 200 како ништо![]()
Фората со crawler е да се одморите/да земете оружја додека не умре или што?Лесно е со 1. Ние бевме четворица и до 20, игравме 3 ако не и више саати. Ако си еден за 2 мин завршуваш работа после секоја рунда. Вака додека да направиме crawler, додека сите да земат оружја и такви ствари отидоа 15минути. Башка смешно беше, имаше еден баг. Јас можев да ги слушам сите тројца пријатели, двајца само мене ме слушаа а не можеа тој Игор што ни е нај про. И јас цело време им пренесував што кажува он ...![]()