Call of Duty: Black Ops

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе од Skidrow верзијата..некој може да игра мултиплееР?

Си ја играл целата игра ?
Секако дека не. Чекам да излезе patch за да можам да ја играм на раат. Затоа и пишав "засега", бидејќи сегашната состојба на играва е очајна (на рамниште со GTA 4 кога излезе). И ти доста ја браниш играва. Ако ти си ја изиграл без проблем не значи дека сите овде сме ја имале таа среќа. Повеќето сме разочарани од играва.

Добра изгледа играва ама џабе кога ја играм на 800х600 и пак трепка нешто :(
Ке си чекам патч.

има го на замунда.. + крак од Skidrow. Ок е.

Не ми фаќа.. Џабе ја симињав..
а и тапа ми е некако што е настанот се одвива само во Куба !
А за да играте Мултиплеер ви треба оригинал ЦД 800 денари.

Дали играта кочи на компјутер само кај пиратската верзија или истото е и кај компјутер?

Не ми фаќа.. Џабе ја симињав..
а и тапа ми е некако што е настанот се одвива само во Куба !
А за да играте Мултиплеер ви треба оригинал ЦД 800 денари.
Erm... what??? Каде бе тоа оригинал цд 800 денари? Одма ќе ја купам. Или можеби не си видел колку и е вистинската цена па некој те лаже дека ќе ти ја продаде оригинал за 800???

Дали играта кочи на компјутер само кај пиратската верзија или истото е и кај компјутер?

Кај сите кочи. Нема везе дали е пиратска верзија или оригинал пошто е добар кракот.

--- надополнето ---

Го симнав пачот што излезе и го пробав. Има некое подобрување околу lag spike-от ама сепак мислам дека не е доволно добро ко за игра претенденд за GOTY. Налетав и на неколку багови дур ја играв само првата мисија, што значи Treyarch имаат уште доста за работа. Иначе овојпат работи zombie модот, го пробав и него и би рекол дека не е лош. Првата локација на која се игра ме потсеќаше на куќата од Saw 2 :).

Зошто играта ми сецка а имам GeForce 9500 GT на 1GB?

По тоа што читав на стим форумите играта има memory leak и цело оптоварување е на процесорот. Затоа повеќето имаат проблеми и сецкање. Се чека пач од Treyarch...

Играва не сецка - корни кај мене.
Намалив графика скроз и пак исто, до играва е.
Чекаме пачови/кракови.

абе луѓе,дај остајте сецкања,кажете дали некој ја игра мултиплеер пиратскава(од Skidrow на пример)некако?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom