Call of Duty: Black Ops

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
У Виетнам, кој излагаш од тунелот надвор те чекаа по ровои 2138123 виетнамци .. Успеа некој да пројде ?

kakva grafika wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

STRASNO DOBRA IGRA !

некој ако може по ПП да ми даде рип торент

Чив рип ти е инсталиран?

Јас сум малце тапа за тие термини..Ми ја даде еден другар,од замунда ја симнал SKIDROW нешо таму..
Ја инсталирав,па после во темава видов еден дечко пишал за direct x нешто како дополнување,и тоа го инсталирав..и после кога кликам за да се стартува ми пишува Steam must be running to play this game. Не се разбирам многу многу во игриве јбг..

Ми фаќа око, многу добро! Штета што немам доволно слобоно време за играње....

У Виетнам, кој излагаш од тунелот надвор те чекаа по ровои 2138123 виетнамци .. Успеа некој да пројде ?

Друже, пукај само. Ќе се симнеш подолу, користи ги ланчерите за да креваш се повеќе во воздух и трпение малку. :)

Јас сум малце тапа за тие термини..Ми ја даде еден другар,од замунда ја симнал SKIDROW нешо таму..
Ја инсталирав,па после во темава видов еден дечко пишал за direct x нешто како дополнување,и тоа го инсталирав..и после кога кликам за да се стартува ми пишува Steam must be running to play this game. Не се разбирам многу многу во игриве јбг..
Епа треба кракот да го наместиш де. Иди во драјвот што ти е монтиран, во SKIDROW фолдерот, селектирај ги сите фајлови, копирај ги, па после иди во фолдерот кај што ти е инсталирана CoD: BO и пастирај ги фајловите. Кога ќе те праша дали сакаш да ги замениш кликаш да, и после ќе можеш да ја играш.

Епа треба кракот да го наместиш де. Иди во драјвот што ти е монтиран, во SKIDROW фолдерот, селектирај ги сите фајлови, копирај ги, па после иди во фолдерот кај што ти е инсталирана CoD: BO и пастирај ги фајловите. Кога ќе те праша дали сакаш да ги замениш кликаш да, и после ќе можеш да ја играш.
И прееска тоа го направив-неќеше,сега пак-уклучи wtf.Фала :smir:

Не издржав да не ја продолжам играва. Бидејќи не ми стигна денеска за ПС3 ќе треба да чекам до другиот петок за да ми стигне. Па паднав во депресија и кога видов дека уште ја имам на ПЦ си ја продолжив. Веројатно стигнав до средина негде и навистина нема никаков лаг а и графиката е супер. Како само летаат ствари насекаде при пукањето, огинот и експлозиите се можеби најдобро направени во досегашните игри. Само текстурите на карактерите можеле подобро да ги направат. Едвај чекам да ми стигне да го видам и мултиплеерот во оваа игра !!

Која е најдобра верзија да ја спуштам? Она од SKIDROW или...? :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom