Call of Duty: Black Ops

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Ја колку шо знам има пач излезено, но не е кракнат. Колку што прочитав по нетов барајќи го истото.

p.s. Зш го умреа бе Д'митри Петренко? Греота чоекот.
СПОЈЛЕР
Туку ај не е таква играта, приказната има мала важност во вакви игри. Да беше некоја авантура, е тогаш...

Amerikancive ne mozhat da go ubijaat Kastro vo zhivo , pa ajde vo video igri :tv:
Можат ама не сакаат.

Т81, најдобро ти е од сендит да ја земеш, само 54 евра ќе те фати.
Ако не сакаш да се замараш со нарачување и такви работи имаш на пазар3 луѓе што ги нарачуваат од онлајн продавници како што е сендит, но тие ти се малку поскапи бидејќи мораат и они да имаат некоја заработувачка (3900ден е најдобрата цена мислам).
Ако не сакаш воопшто да чекаш за да ти стигне од некоја друга држава мислам дека има една продавница за игри долу во Беверли. Никогаш не сум бил но еден другар ми кажа дека од таму ја земал Red Dead Redemtion, 2 недели после излегувањето на играта.

Ме интересира... дали има уште некој на кој што по стартувањето на BlackOps.exe да му дојде до укочување на компјутерот ??
По конкретно доаѓа до Not Responding... и мора рестарт на пц

Ништо брат пробај со надградување на драјверите.

Ја завршив Блек Опс. Играва е супер. Приказната е прилично добра бидејќи настаните се ненадејни. Графиката се разбира е одлична, единствено видов некои лоши текстури на левелот
со хелихоптерот
. Гејмплејот е ист како досега, малку побавно реагира карактерот на некои движења што е пореално. Музиката е супер, а звукот на оружјата е обичен ништо невидено. Таман во петок нема школо, а веројатно ќе ми стигне за ПС3 до тогаш, па ќе напишам нешто и за мултиплеерот.
Фициани кажи нешто за мултиплеерот и како успеа да ти стигне пред мене кога после мене ти ја пратиле :)

имаш на пазар3 луѓе што ги нарачуваат од онлајн продавници како што е сендит, но тие ти се малку поскапи бидејќи мораат и они да имаат некоја заработувачка (3900ден е најдобрата цена мислам).

видов дека има ама они продаваат 2 верзии UK и US, ова разлика во конзола ли е PAL и NTSC?

PAL ти е регион 2 (целиот свет освен САД). Нема везе од каде ти е конзолата за да играш било која верзија од играта. Го знам тој оглас, малку е скапичок. 3900 ќе платиш таму, а од сендит за 3400 или така нешто ќе ја земеш. А за таа што е регион 1 (САД) треба да чекаш над 15 дена. Плус ако ја земеш ПАЛ верзијата ќе можеме по пола цена да ги купуваме новите мапи што ќе излегуваат во иднина.

Пред недела дена наградив драјвери али факт е дека, ем мора да се наградува пц и дека играта е лошо оптимизирана...

Иначе, прашање до оние што ја свртиле кампањата...дали и во овој серијал го има Captain Price...или само го има во игрите на IW?

Пред недела дена наградив драјвери али факт е дека, ем мора да се наградува пц и дека играта е лошо оптимизирана...

Иначе, прашање до оние што ја свртиле кампањата...дали и во овој серијал го има Captain Price...или само го има во игрите на IW?

Captain Price го нема,ама затоа го има Victor Reznov од COD WaW.
Инаку за сецкањето имаш пач-апдејт 1 од SKIDROW.Симни го и види дали пак ќе ти сецка.
Кај мене барем не сецка со него :)

Го има и Димитри од КОД5, нешто глупо ќе се случи со него

единствено видов некои лоши текстури на левелот
со хелихоптерот
.
:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Немој не ме смеј :pos2:
Си видел лоши текстури xDxD.
Како ги забележа, и тоа баш на тоа ниво :D:D.

И еве нека ги има, шо ако има лоши текстури. Леле... јаката забелешка, слаба е графиката.

Абе графика не се „мери“ само по деталност на текстурите и по број на полгони, туку како изгледа од уметничка/естетска гледна точка, дали убаво изгледа. Ако лошите текстури и бројот на полигони навистина расупива нешто тука, е тогаш се дава таа забелешка.
И Source v6 енџинот од најпрвото издание на Half Life 2 наводно користел некои технички постари осветлувања, ама (скоро) никој не забележа на тоа. Убаво изгледаше? Да.

Captain Price го нема,ама затоа го има Victor Reznov од COD WaW.
Инаку за сецкањето имаш пач-апдејт 1 од SKIDROW.Симни го и види дали пак ќе ти сецка.
Кај мене барем не сецка со него :)

Не е до сецкање неможе да ја пушти играта, иако се надевав уште оваа да ја играм со овие конфигурации затоа што MW2 на high без lags ја играв али ништо...мора под итно надградба.

Што е смешно жити се ? Демек е далеку и ништо не се гледа ? Имаше лошо направени дрва, непријателските хелихоптери од блиску изгледаа лошо, а за да ги видам малите бродчиња во водата требаше да дојдам доста блиску (иако ми е се на најако) исто нивното уништување изгледаше многу дебилско. Па ги има само кажав дека таму единствено забележав :toe:

Не е до сецкање неможе да ја пушти играта, иако се надевав уште оваа да ја играм со овие конфигурации затоа што MW2 на high без lags ја играв али ништо...мора под итно надградба.

Ако си ја играл MW2 на high...нема логика оваа да не ти ја пушта...значи нема потреба од надградби...нешто друго е проблемот...
Еден другар има quad core и цело време си добива црн екран на секој старт...иако играта треба да му оди солидно...додека гледам луѓе со Core 2 duo играат без да им сецне...

Со пачов што го симнав, ми се зголемија фрејмовите за дупло, со 60-80 ми иде у пм :)

Ама пак бе негде паѓа на 6-10 упм.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom