Call of Duty: Black Ops

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Добро-зошто играва сецка како ненормална???
Имам Dual Core 2,5 Intel
3 Рам
Графичка-NVidia GeForce 9600 GT
Лани го земав комп. да не треба да го џитнам упм?
Намалив се шо можеше да се намали,исклучив сенки,го наместив на 800-600 ??

А зашто не читате малку по темава? :)

Еве, за оние кои ги мрзи и сакаат на готово. :)

хаха па ја иам Intel Pentium 2.00Ghz so 2 рам па неми сецкаше нешо мн мн само на почетокот на мисиите тие срањата бај д веј ја свртев:vozbud:

Ја свртев играва пред некој саат и можам да кажам дека ми се допадна. Добра приказна, добра графика, но никако неможе (според мене) ова да биде игра на годината.

Останува Modern Warfare, најдобра од серијалот :)

Ја свртев играва пред некој саат и можам да кажам дека ми се допадна. Добра приказна, добра графика, но никако неможе (според мене) ова да биде игра на годината.

Останува Modern Warfare, најдобра од серијалот :)

јас ја свтрев пред 1 минута.. и дојдов до ист заклучок :vozbud:

лично немав проблеми со лаг или сецкање.. симнав понов крак од Skidrow. и пишав неколку шифри ( ги има на предходните страни ).

Ја завршив пред неколку часа. Дефинитивно има најдобра приказна од сите досегашни Call Of Duty. Толку заплеткана, толку мистериозна и темелно обработена.
Што се однесува до гејмплејот, да не беа баговите ќе имаше чиста десетка од мене. Се надевам дека со patch ќе се среди и тоа.
Се на се, одлична игра. Ги исполни и надмина моите очекувања.

Од SKIDROW многу ми е голема, немам 7GB на располагање. :/ Има уште две верзии на zamunda (4.34GB и 5.92GB). Дали некој ги има испробано некоја од другиве верзии и ако има таков, нека каже дали се е во ред.

Од SKIDROW многу ми е голема, немам 7GB на располагање. :/ Има уште две верзии на zamunda (4.34GB и 5.92GB). Дали некој ги има испробано некоја од другиве верзии и ако има таков, нека каже дали се е во ред.
Не ти препорачувам да ги симињаш нив, пошто ќе излегуваат пачеви за играва кои најверојатно ќе бидат рипувани од SKIDROW, па ќе има голема веројатност да бидат некомпатибилни со другите рипови.

РЕКОРДНА ПРОДАЖБА НА ИГРАТА CALL OF DUTY: BLACK OPS

Долгоочекуваната игра на компанијата „Activision“ под името „Call of Duty: Black Ops“ е продадена во 5,6 милиони копии во изминативе дваесет и четири часа, што претставува рекорд на сите времиња во светот на игрите, јавува CNN.
...
http://www.idividi.com.mk/Futurama/InternetIT/640153/index.html

НЕ сум задоволен од оптимизацијата,неможам да ја играм ни на најмалце све....COD MW 2 Со овој компјутер ја играм на High А оваа неможам ни на Low :(

Да не беше колку толку интересната приказна, не верувам дека повеќето би имале толку силни импресии. Една од послабите во поглед на гејмплеј, поготово сцените со возилата каде што не можеш да се срушиш, ниту пак да умреш...

Пробајте да влетате во тие непријателските хеликоптери, ќе поминете низ нив само...споредено со неа, Medal of Honor имаше далеку подобро обработена вожња. Сепак, напредуваат Treyarch, ама далеку се сеуште од нивото на Infinity Ward. :)

Само кој е поголем феил, MoH или ова...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom