Call of Duty: Black Ops

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Сецка и на Low :)

C2D e8500 3.10
n9800gt 1gb
4gb ram

Помош ?

Види во позадина да не имаш некој процеси што ти ја цицаат меморијата, па и процесорот. Пробај изгаси непотребни процеси, и тогаш види дали ќе сецка или не. Јас имав сличен проблем, па од други причини направив формат, сега и на HIGH лета, а имам и послаба конфигуација од твојата.

Види во позадина да не имаш некој процеси што ти ја цицаат меморијата, па и процесорот. Пробај изгаси непотребни процеси, и тогаш види дали ќе сецка или не. Јас имав сличен проблем, па од други причини направив формат, сега и на HIGH лета, а имам и послаба конфигуација од твојата.

Фала броо, сега спие на сите ефекти АА16 1680:1050 :)

- Операта ми зимала 500мб и АтиВирусот скенирал :)

И во играва има многу КРФ ! Супер игра .....

Се станува од менито, шеташ и одиш до комјуерчето и пишиш DOA излегува аркадна игра и е лудило 4 часа до сега пуцам :)

Не е лоша играва, повеќе ми се свиѓа од другите не класични COD и мислам дека е малце потешка, барем така мене ми делува

Ке оди ли играва со ATI x300 125mb RAM?? Call of Duty4 Modern Warfare се игра :)

Ne bivalo sega vidov..

Processor: Intel Core 2 Duo E6600 / AMD Phenom X3 8750

RAM: 2 GB

Video card: GeForce 8600GT / ATI Radeon X1950 Pro

VRAM: 256 MB

HDD: 8 GB

дали некој го виде прилогот на вестите на сител вчера во врска со играва? :)

дали некој го виде прилогот на вестите на сител вчера во врска со играва? :)

Не, а за што се работи? Прати линк наваму ако најдеш, да видиме што кажале.

Една страна поназат ја постирав рекламата .....

- Играва ја играм на Хард на 3 и е многу тешка :) Заглавив на едно место ! ......... Лудница трррр

Шо е финтата со Steam must be running to play this game ??
Значи инсталирана..direct x тоа се,и го појавува воа.

Играва не сум ја пробал сеуште... Чекам да видам што измени ќе направат... За Singleplayer не ми се вади играва, Multiplayer како што гледам е до некаде разочарувачки како MW2 (не сум ја инсталирал воопшто играва.. разочаран од неа)...
http://www.callofduty.com/board/viewtopic.php?f=71&t=313587
Моето мислење за играва..
Во иднина можеби и би ја купил, доколку се направат измени.. Само треба време..

Можеби и ќе се сменат моите мислења дека играва нема да биде нешто повеќе од public пукање за casual гејмер..

абе дечки ватафак? ја имам Core2Duo E6750 , 2048 mb ram 800 mhz efective,графичка 8600(Минималната) и читам некои што постираат дека со појаки конфигурации им сецка..што ќе праи кај мене ова..slide show? :):tv:

--- надополнето ---

и припат еве ви мала помош ако ви заврши работа ова

абе дечки ватафак? ја имам Core2Duo E6750 , 2048 mb ram 800 mhz efective,графичка 8600(Минималната) и читам некои што постираат дека со појаки конфигурации им сецка..што ќе праи кај мене ова..slide show? :):tv:

--- надополнето ---

и припат еве ви мала помош ако ви заврши работа ова

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom