Call of Duty: Advanced Warfare

• Креатор на темата Креатор на темата Awake
  • Време на започнување Време на започнување
CoD за мене е игра за мултиплеер само, може не е некоја јака компетативна но за забава и губење време е супер, мислам дека БО2 е најдобра до сега за мп, сум ги играл сите освен првата мв и мислам дека гоуст е големо срање како и мв3, да се надеваме дека новава ке биде добра и ке вреди да се потроши некој денар на неа.

Можам слободно да кажам дека бев прилично изненаден од Sledgehammer Games, не очекував ваква добра (и поразлична) Call of Duty да направат. Браво за нив (y)

Great job, Sledgehammer Games! :cuc:

Претераа со футуристичкиве сценарија ...

ај бе ова крадено све копија од крајсис и батлфилд...сум за COd одсекад сум бил али за ова више претеризам...не

ај бе ова крадено све копија од крајсис и батлфилд...сум за COd одсекад сум бил али за ова више претеризам...не
Што земаа од Бетлфилд? А тоа што е во иднина и има разни технологии кои според нивното истражување би требало да се користат во иднина, нема врска со Крајзис. Ако е така, секоја модерна фпс игра е копија на Халф Лајф, или дури Волфенштајн 3Д, само затоа што е фпс игра.

Што земаа од Бетлфилд? А тоа што е во иднина и има разни технологии кои според нивното истражување би требало да се користат во иднина, нема врска со Крајзис. Ако е така, секоја модерна фпс игра е копија на Халф Лајф, или дури Волфенштајн 3Д, само затоа што е фпс игра.
добро ај се глеа паметен си...

не ми е јасно што е финтава, кој против кого се бори? на која страна е главниот лик?

не ми е јасно што е финтава, кој против кого се бори? на која страна е главниот лик?
Ако ја знаеме цела приказна, не би било толку интересно да ја играме, нели? :) Инаку, според мене, главниот лик прво е на страната на лошиот, кој се претставува како добар, за понатаму да се случи некој настан кој ќе го прикаже неговото вистинското лице.

Последно уредено:
А тој лошиот ваљда е Кевин Спејси. :D

Претераа со футуристичкиве сценарија ...
Се сеќавам коа го гледав трејлерот за Black Ops II. Изгледаше ногу футуристички. Ама коа ја играв играте не ми се чинеше толку.
Мислам дека ке направат нешто ново со оваа. Само да нема онлајн 12-годишни да ти пцујат мајка.

Се знае PEGI 18 значи за +18 (жално е шо слабо има +18 шо игат игри).

Се сеќавам коа го гледав трејлерот за Black Ops II. Изгледаше ногу футуристички. Ама коа ја играв играте не ми се чинеше толку.
Мислам дека ке направат нешто ново со оваа. Само да нема онлајн 12-годишни да ти пцујат мајка.

Се знае PEGI 18 значи за +18 (жално е шо слабо има +18 шо игат игри).
Слабо има 18+ што играат игри ?? Колку само си грешка или па играш игри во стилот на CoD каде што популацијата е 12-13годишна и идеш онлине само да слушнеш како 12 годишни копиљаци имале секс со мајка ти :icon_lol:

Просечниот гејмер денеска има 29-30 години....не 16.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom