Call of Duty: Advanced Warfare

• Креатор на темата Креатор на темата Awake
  • Време на започнување Време на започнување
Стварно е претерано, али јбг, неограничен нет па симнувај. Да се испукам 4-5 саати така пост-колоквиумски. :D После АC ќе се игра.
ЈБГ. Со мојо спор интернет не иде. Сеа ја пушти да се симнува. Ќе ја играам коа ќе поминат колоквиумите.
После Unity, па Far Cry 4. Ubisoft да не ебе со system specifications.

Озбилно, за AC Unity system requirements се higher than Snoop. :D

Стварно е претерано, али јбг, неограничен нет па симнувај. Да се испукам 4-5 саати така пост-колоквиумски. :D После АC ќе се игра.

Иначе ќе ми ја фати ли мене уопште? Процесорот ми е кнап, i3-530 на 2.93GHz со 8гб рам. Е проблем е графичката, ја иам АТИ 5770.(а минимумот е 5870) Ќе ми тера или да не ја симнувам за џабе? :(
Ќе ја фати не се секирај, доста добро е оптимизирана за на компјутер.

Ќе ја фати не се секирај, доста добро е оптимизирана за на компјутер.
Ја ја проверив на CanYouRunIt.com и вика дека ќе ја биде на минимум.
Ќе ја биде и кај мене.
i3 @ 3.5GHz со GTX 650 1GB.

Ја ја проверив на CanYouRunIt.com и вика дека ќе ја биде на минимум.
Ќе ја биде и кај мене.
i3 @ 3.5GHz со GTX 650 1GB.
Секако, GTX 650 е исто брза колку HD 5770 плус има подобра и ќе има подолга драјвер поддршка во иднина.

Ако вас да ви е убаво ја со тапа пц ке си лупам MW 3 :(

Ако вас да ви е убаво ја со тапа пц ке си лупам MW 3 :(

Ми го позајми еден другар стим акаунтот, ја уклучив два пати, убедливо најтапа cod некогаш направена, ghosts ја неам играно ама сум слушал дека е бетер.

Ојдеа у пм и овие Sledgehammer и EA/DICE со Call of Duty и Battlefield.
Од Tactical Military Shooter ојдеа у futuristic bullshit(CoD) и cops & robbers(BF).

Ама ај. Kevin Spacy го има, така да... Не е се така црно.
И го иам гледано интервјуто со Џими Фалон.

Линк за оние кои го немат.

Ми го позајми еден другар стим акаунтот, ја уклучив два пати, убедливо најтапа cod некогаш направена, ghosts ја неам играно ама сум слушал дека е бетер.
Само мулти, оваа би ја играл можда и сингл некако океј ми изгледа

Еве јас како фан на Call of Duty го признавам тоа, тие две игри се најголемите утки направени досега, додека сите други се тука некаде со оцената/рејтингот.

ЈБГ. Со мојо спор интернет не иде. Сеа ја пушти да се симнува. Ќе ја играам коа ќе поминат колоквиумите.
После Unity, па Far Cry 4. Ubisoft да не ебе со system specifications.

Озбилно, за AC Unity system requirements се higher than Snoop. :D
другарче затоа како мене вондреден и си немаш гајле дури јануари полагање :icon_mrgr: и ќе играш на раат

Има некој проблеми со текстурите? Све ми е на high/ultra а некој текстури изгледаат као извадени од Quake....

Ја пробал ли некој со 4ГБ рам?
Каде да наместам графички сетинзи?

Кога ќе ја пуштам играта, имам само Single, Multi & Co-op. Во ниту едно од овие менија не гледам опшн или слично.

Освен лицата на луѓево не гледам нешто да е подобрено во поглед на графика. Изгледав неколку видеа и највише што ме изнервира се оние wallhack бомби кои кога ќе ги фрлиш ги гледаш сите противници, ептен забегале со sci fi:pos: Играва е мешавина од филмовите Elysium и Edge of Tomorrow.:icon_lol:

Последно уредено:
Ја пробал ли некој со 4ГБ рам?
Каде да наместам графички сетинзи?

Кога ќе ја пуштам играта, имам само Single, Multi & Co-op. Во ниту едно од овие менија не гледам опшн или слично.

Options ти е на Space, а за рамот:

Capture.PNG

:icon_lol:

Ми се појави ова...некое решение?
http://help.howproblemsolution.com/337526/cod-advanced-warfare-insufficient-disk-space-error

Видов дека има Reloaded крак, наводно кракот на Codex не чинел.

Yep, со кракот на Reloaded се средува.

Има некој проблеми со текстурите? Све ми е на high/ultra а некој текстури изгледаат као извадени од Quake....

Мене ми се сјебаа вака кога пробав со FilmicTXAA или како и да се викаше anti aliasing-от, пробај намести го на друг мод и текстурите ако ти се на auto стави ги мануелно на екстра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom