- Член од
- 3 февруари 2013
- Мислења
- 609
- Поени од реакции
- 1.028
Ауу колку сакам да си во право. Оди објасни и на моите.Просечниот гејмер денеска има 29-30 години....не 16.
Секоја втора реченица е "Мал ли си ти за игри?" и ја

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ауу колку сакам да си во право. Оди објасни и на моите.Просечниот гејмер денеска има 29-30 години....не 16.
Не ми е јасно дали ке се игра Planetside 2 или CoD
Осеќам се као Конан после овоа.Акцијава е врв![]()
Да, е. За жал. Ќе го видиш тоа кога ќе излезе. Истата Call of Duty веќе 8 години. Не мора да се зборува за гејмплејот затоа што е скроз истиот уште од 2ката (ехеееј, од 2005та). На мене, а и на многу други ни здосади после MW 2 (евентуално после Black Ops).Играва не е ко претходните срања (читај: Ghosts и MW3), Sledgehammer навистина се потрудиле и според мене изгледа феноменално, а за гејмплејот мислам дека не треба да зборувам.![]()
Доколку можеш да ја нарачаш, до кај 2-3 ноември, мислам дека ќе добиеш Day Zero Edition со плус некои работи (AK12, Crossbow B2, EM1 Quantum).Дечки од кај да ја купам? дали повеќе ќе ми се исплати да ја нарачам сега или да чекам да ја земам од југотон или друга продавница? Ми треба најмногу за да играм онлајн...
Ако не можеш да приметиш разлика помеѓу овие две игри, стварно не знам што да кажам. Не сум голем фан на Call of Duty, ама кога направија една саглам игра после некое време да ја ругаш дека била иста, не е ферски.Иста е како претходните. После Cod4 го погодиа енџенот и се тоа па тоа. И не го викам како лошо. Добри се и старите, има подобри а има и полоши.
Ама неможеш на секој да му погодеш.