Call of Duty: Advanced Warfare

• Креатор на темата Креатор на темата Awake
  • Време на започнување Време на започнување
искрено мене не ми се свиѓаат игри со научна фантастика,така да ќе видам што ќе правам со игрицава ! :D

Акцијава е врв :eek:

За тие што не ги гледале:

Играва не е ко претходните срања (читај: Ghosts и MW3), Sledgehammer навистина се потрудиле и според мене изгледа феноменално, а за гејмплејот мислам дека не треба да зборувам. :cuc:

Луѓето секогаш ќе ги хејтат овие игри. Ваљда е поради тоа шо првата почна со Втора Светска војна и стаса до 2025.
Black Ops и Black Ops II (посебно) ми се свиѓаа ногу. И Modern Warfare серијалот беше добар.
Ја ги играам заради приказната. Пошо неможиме мулти на пиратска.
pirate.gif

Ghosts беше иста као претходните и бараше појака конфигурација од таа шо га имав. И затоа ја прерипнав.
Се молам оваа да биде добро оптимиизирана за PC.

Конан царо шо мисле:
[DOUBLEPOST=1414699655][/DOUBLEPOST]
Акцијава е врв :eek:
Осеќам се као Конан после овоа.

Последно уредено:
Забегаа од она традиционалното, па и нормалното у CoD. Они прават одлични приказни, ама во дел од игрите од серијалов, претерале со годината на дејствие. Има толку многу дејствија во минатото кои што може да се стават во приказната за CoD, а не биле во ниту една од претходните, ама они запнале (која и компанија да ја прави) да идат со дејствието во иднината.
BO беше добра, BO II половично, барем за мене. Добар беше делот со Авганистан, талибанци и слично, ама делот у 2030+ не ми се свиѓаше воопшто. Поради тоа, BO II е единствената која не сум ја завршил цела.
Оваа ќе ја пробам, али големи се шансите да биде исто како и со BO II.

Серијалов од секогаш бил со борби против луѓе(AI-single player или против други- Multi), а сеа играва, па и серијалов станува игра со борба против роботи.....

Играва не е ко претходните срања (читај: Ghosts и MW3), Sledgehammer навистина се потрудиле и според мене изгледа феноменално, а за гејмплејот мислам дека не треба да зборувам. :cuc:
Да, е. За жал. Ќе го видиш тоа кога ќе излезе. Истата Call of Duty веќе 8 години. Не мора да се зборува за гејмплејот затоа што е скроз истиот уште од 2ката (ехеееј, од 2005та). На мене, а и на многу други ни здосади после MW 2 (евентуално после Black Ops).

Стварно не знам што гледаш интересно во неа.

Дечки од кај да ја купам? дали повеќе ќе ми се исплати да ја нарачам сега или да чекам да ја земам од југотон или друга продавница? Ми треба најмногу за да играм онлајн...

Дечки од кај да ја купам? дали повеќе ќе ми се исплати да ја нарачам сега или да чекам да ја земам од југотон или друга продавница? Ми треба најмногу за да играм онлајн...
Доколку можеш да ја нарачаш, до кај 2-3 ноември, мислам дека ќе добиеш Day Zero Edition со плус некои работи (AK12, Crossbow B2, EM1 Quantum).

Е кога ќе налетате на валиден торент деновиве, пратете по ПП. Фала. Таман да се попуца после колоквиумска. :D

Иста е како претходните. После Cod4 го погодиа енџенот и се тоа па тоа. И не го викам како лошо. Добри се и старите, има подобри а има и полоши.
Ама неможеш на секој да му погодеш.

Иста е како претходните. После Cod4 го погодиа енџенот и се тоа па тоа. И не го викам како лошо. Добри се и старите, има подобри а има и полоши.
Ама неможеш на секој да му погодеш.
Ако не можеш да приметиш разлика помеѓу овие две игри, стварно не знам што да кажам. Не сум голем фан на Call of Duty, ама кога направија една саглам игра после некое време да ја ругаш дека била иста, не е ферски.

Стварно е претерано, али јбг, неограничен нет па симнувај. Да се испукам 4-5 саати така пост-колоквиумски. :D После АC ќе се игра.

Иначе ќе ми ја фати ли мене уопште? Процесорот ми е кнап, i3-530 на 2.93GHz со 8гб рам. Е проблем е графичката, ја иам АТИ 5770.(а минимумот е 5870) Ќе ми тера или да не ја симнувам за џабе? :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom