Call of Duty: Advanced Warfare

• Креатор на темата Креатор на темата Awake
  • Време на започнување Време на започнување
на 4гб рам има шанси да иде пошто нели минимум пишува 6гб или ич да не пробувам да ја симнам, графичка имам hd 6770

и уште нешто ако за 45гб кампањата е 6 саати како и на претходните нека се убијат ако знае некој нека пише

на 4гб рам има шанси да иде пошто нели минимум пишува 6гб или ич да не пробувам да ја симнам, графичка имам hd 6770

и уште нешто ако за 45гб кампањата е 6 саати како и на претходните нека се убијат ако знае некој нека пише
Графичката е супер, RAM-от нема да претставува проблем, само кажи што процесор имаш, бара барем четири јадрен или пак многу брз двојадрен (пример Intel G3220, G3258).[DOUBLEPOST=1415489529][/DOUBLEPOST]Според тоталбискит, оваа Call of Duty е најдобрата што ја играл од Call of Duty 4 наваму.

Последно уредено:
Графичката е супер, RAM-от нема да претставува проблем, само кажи што процесор имаш, бара барем четири јадрен или пак многу брз двојадрен (пример Intel G3220, G3258).
од кога цод бара процесор јак иначе имам core 2 duo e8400, еве слично видео со овој процесор послаба графичка гт610 и 6гб рам

Абе деца слабо се разбирате со играва иначе јас ја играм на 4 рам и графичка 630 гт иако имам пц да ја играм на ултра setting сепак сите игри више ќе бидат на 35 гб затоа ако ви се игра симнувајте ако не не серете само

од кога цод бара процесор јак иначе имам core 2 duo e8400, еве слично видео со овој процесор послаба графичка гт610 и 6гб рам
Работата е што тој има послаба графичка а ти побрза, па така на твојата графичка процесорот може да и прави ботлнек во некои понови игри. И повеќето од денешните игри се прават прво за конзоли, кои патем имаат 8 јадра (но не се користат сите за време на играње мислам) па тек потоа се портуваат за компјутер, па оттука побарувачката за побрз процесор.

Работата е што тој има послаба графичка а ти побрза, па така на твојата графичка процесорот може да и прави ботлнек во некои понови игри. И повеќето од денешните игри се прават прво за конзоли, кои патем имаат 8 јадра (но не се користат сите за време на играње мислам) па тек потоа се портуваат за компјутер, па оттука побарувачката за побрз процесор.
зависи колку е оптимизирана играта, на оптимизирани игри не прави процесоров ботленек на хд 6770 сум играл мн игри, највероватно ке ја симнам па ке пишам

зависи колку е оптимизирана играта, на оптимизирани игри не прави процесоров ботленек на хд 6770 сум играл мн игри, највероватно ке ја симнам па ке пишам
Па да тука си во право, и како што кажуваат по нет, Advanced Warfare е доста оптимизирана за на компјутер, па би требало да си ја тераш супер. Сега кога гледам, твојов процесор и не претставува некој проблем, освен секако ако сакаш на хај да играш :D

Редно време е да заврши серијалот наречен Call of Duty. Залудно зафатени 50 гига и потрошени 3 часа.

Која црна оптимизација кога играта на моменти идеше полошо него BF4 со 64 играчи а изгледа бајаги полошо. Да, не е како Ghosts ама треба нов енџин.
Инаку ете уште еден проблем поврзан со античкиот енџин на PC, прави проблем со брзината на движење па треба да се менува polling. Е сега на некои им се свиѓа ова па им делува како arena shooter на некои не. Стварно не знам како Drift0r и некои други Јутјубери викаат дека била најоптимизираната CoD на компјутер до сега.
Кампањата е добра мада како и сите игри и филмови последниве години е предвидлива после 3-4 мисии. Ми се допадна решенитето за HUD-от и exosuit-от исто е добра новина.
Се на се подобра него Ghosts од лани ама додека не направат нов енџин ништо од вистински напредок. Значи за некои 15-20% подобрување во графика играта иде 2 пати полошо, каде е тука оптмизацијата? Да не спомнувам што за пола оружја се истите анимации од MW2 ffs.
Ама нормално додека Activi$ion прават огромни пари од продажба на играта за конзоли нема ништо да се смени.

А и да ќе заборавев, default контролите за PC се каша попара, за пола од контролите ми викаше Press Unbound.

Конечно и ја да ја свртам.
Добра е, не е лоша. Препорачувам.
Само крајот ми беше некако anticlimactic. Те фаќа и ти вика "I won't kill you, because I'm not a monster."
После га мааш за да га убиеш и (нели го зима пиштолот) и уште бега. И мислам дека паѓа од тоа зградата заедно со пиштолот.
Ногу ми се свиѓаше преформансот на Кevin Spacy и Troy Baker.

Би ја ставил во Топ 5 оваа година.

Ќе ја тера ли кај мене со Gt730 и amd8320 cpu

Стави се на лоу, мислам нема да имаш проблем.

Тоа и претпоставуваше, е сеа пошто процесорот е добар, но графичката не е баш :) Има ли шанси да биде потпомогната од рамот (8гб) и процесорот за да ја играм ако не друго бар на медиум :)

Тоа и претпоставуваше, е сеа пошто процесорот е добар, но графичката не е баш :) Има ли шанси да биде потпомогната од рамот (8гб) и процесорот за да ја играм ако не друго бар на медиум :)
Не верувам дека ќе помогнат доволно за да ја играш на медиум, едноставно графичката е спора, јебига.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom