Breaking Bad

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Симни си BS player автоматски ти наоѓа превод, има македонски и ако не ти се совпаѓа можеш сам да си го наместиш.

Абе можеш да го наместиш, али после тоа пак касне, секои 5 секунди враќам по 1 назад, ми скисна.

Ама сега се снајдов, требало у ХД да го симнам за да ми е точен Македонскиот, супер.

Инаку 3 сезона :vozbud:

4-та сезона сум, 8-ма еп. гледана....а си копка за уште една и уште една...е тоа е тој знак кој ми е доволен за да знам дали серијата е добра или не. :vozbud:

Не се плашиш од Spoilers?

Ти завидувам :(

Па баш дека се плашам сум до 39, инаку до сега ќе ја прочитав цела тема.

Гледам кога излегла епизодата и читам мислења од тој датум заклучно со седум дена подоцна :)

Многу страни испишани никој не ја спомна сценава, каков флешбек ме удри, колку сакам да ја немав изгледано :(

But for me the best scene of the entire series and probably the history of television is when Gus Fring has that flashback to his meeting in Mexico with the drug lord. I thought the whole subplot between Fring and Hector Salomanca was awesome and that scene in particular was outstanding. :cuc:

На која сцена мисли, кога Гас бил млад и му го убија братот?

Bryan Cranston има направено АМА на редит.

"Yeah, Jesse was not supposed to survive after the first year. He was a character that was need to introduce me into that world and then he was going to die. But Aaron Paul captured something in him that was so necessary to the fabric of the show that it was a no brainer to keep him. They knew in broad strokes where the character was going to go, but they kept resetting after each season."

Срце е на чекор до хистерија :D

Ми ставила лајк на пост, за епизода пред Ozymandias, чита според датуми на темава, brace yourself srcee :D

А мене ми стави лајк кај шо го поддржувам Хенк, а не знае дека Хенк ќе се пензионира изненадно и ќе избега со Мари во Куба. :icon_lol:

Сезона 5 ја гледам моментално и сум до 39та страна од темава. Brace youself, лајкови на ваши антички постови доаѓаат.

Get ready for Ozymandias :D

EDIT: Ја изгледала Ozymandias, до последна епизода е, а не вратила на темава. ARE YOU ALRIGHT SRCEEEEEE? :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom