Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
A kreatinot sum cula ne e preporacliv od odredeni pricini,znaci ne sum sigurna, imam citano i slusano.Vo pravo sum?
можеш слободно да го пиеш, како за првпат не прави фаза на полнење туку пиј по 5г дневно и 3-4 литра вода на ден и тоа е тоа, ако пиеш гејнер во истиот шејк ке ги измешаш со креатинот за после тренинг, а кога нема да вежбаш сабајле ке го пиеш
baram ekspresen odgovor :D. vecerva so drustvoto odam vo kafana, sho bi mozelo da pijam pijacka??? kreatin pijam vekje 3 nedeli, da ne go piev ova lajno ic ne barav odgovor ke se napraev kamen :D< Dali e stetno da se napijam 1,2 piva ako da , sho bi preporacale. po kafici pijam flasirana voda rosa, vo kafana stramota e da se poraca voda ;)
нема никаква поврзаност креатинот со алкохол, освен тоа што ке те дехидрира повеќе алкохолот и вода ке пиеш повеке

Креатин со млеко да пие ? сигурно со млеко ќе го пие гејнерот.

Креатин со млеко да пие ? сигурно со млеко ќе го пие гејнерот.
ако го пие со млеко сигурно дека не, ама ако е добар вкусот нема потреба од млеко, дозата е ~650 калории што ке трае 1 месец што не се малце, а и млекото може да го успори протеинот. Чашата млеко за пред спиење мн подобра опција

Ефтини тежини каде може да се најдат? Спремен сум да дадам до кај 6000-7000 денари оти ми е скурчено да одам во гужвава посебно зимново време во денови кога врни до теретана по пола саат во еден правец. За шипка не ми треба ќе се снајдам али ако има нешто ефтино и тоа би го зел плус уште 1500 на овие.

Ефтини тежини каде може да се најдат? Спремен сум да дадам до кај 6000-7000 денари оти ми е скурчено да одам во гужвава посебно зимново време во денови кога врни до теретана по пола саат во еден правец. За шипка не ми треба ќе се снајдам али ако има нешто ефтино и тоа би го зел плус уште 1500 на овие.
на старо се околу 80 ден кило побарај по огласи

Ништо нема да ти биде. Јас кога пијам креатин викендите пијам алкохол, нема сигурно да изигравам запатејко и да порачувам сокови и води, нели оти пијам креатин, вауууууу...
Пиј нешто жестоко со вода , поќе вода и уживај си :cool:[DOUBLEPOST=1414189197][/DOUBLEPOST]
Mislenje za gainerov dali e ok?
Muscle_MASS_Gainer.jpg
Колку пари е ова ?

Некоја добра теретана во облас од Карпош 3 до Хром, ја исклучувам ЛајфСтајал ...таму идев и многу е гузва...фала вии

Некоја добра теретана во облас од Карпош 3 до Хром, ја исклучувам ЛајфСтајал ...таму идев и многу е гузва...фала вии
Vo koj period od denot najchesto odish? Ako si za skromno dobro teretanche tuka ti e Strong odma pozadi Vegera vo K3, od sabajle pa se do 19:00 nema skoro ich guzhva. Prijatni lugje, plus instruktorkata e sekogash tuka da pomogne, a ako si za posle 7 saat togash neka ti preporacha nekoj druga.

идам после 17 часот, ми требаат траки орбитреци и све сто вклучува кардио...тафталиџе?

Дали е вистина дека протеините, стероидите и останатите вакви ствари за зголемување на мускулна маса, можат да доведат до стерилитет?:)

Дали е вистина дека протеините, стероидите и останатите вакви ствари за зголемување на мускулна маса, можат да доведат до стерилитет?:)
Протеините, гејнерите, креатините, аминокиселините НЕ.
Стероидите (со неправилно користење) ДА.

Него дај кажи го сега ти муабетот кој ти кажал такви работи, обично тоа е најинтересното :icon_lol:

ImageUploadedByTapatalk1414356346.931741.jpgImageUploadedByTapatalk1414356361.682358.jpgImageUploadedByTapatalk1414356377.596711.jpgImageUploadedByTapatalk1414356405.782477.jpg незнам фали е смешно прашањево ама прашав и во болница и секаде ми рекоа дека нема калипер и дека го позајмуваат од Велес,а јас си останав во заблуда кој% на масти имам епа еве слики ако може некој да ми кажи онака отприлика :D

Него дај кажи го сега ти муабетот кој ти кажал такви работи, обично тоа е најинтересното :icon_lol:

Најверојатно некој лекар или некој експерт за боди билдинг :)

Oбјасни како правилно да користам а да немам сајд ефекти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom