Тоа можеби е резултат на анаболиците.Мада,по логика би требало да ги подмладуваат,но поради тоа што ги зимаат порано од она што би било некоја нормална возраст(кога се намалува нивото на тестостерон,30+) но поради тоа што спортот е таков каков што е,нема време за чекање па сите големи спортисти,не само боди билдери,туку и фудбалери,тенисери,да не зборам за НБА sвездите се на анаболици,и немој никој да ве лаже дека тие се такви од телешкото и пилешкото.И не ставајте во ист кош
анаболици со
суплементација,ве молам !
Но ако вежбаш природно,односно се храниш здраво,пиеш доволно вода,тренираш,конзумираш суплементи,избегаваш алкохол,не пушиш,не шмркаш бело за викенди,и џанк фудот ти е на минимум,тогаш можеш само да си во +.
Ко еден лекар кај што бев,ми вика тренираш а? викам да...и ми вика,кога ќе остариш кога ќе ти виснат мускулите како џкембе ќе бидеш

и го прашав а што да правам,да јадам фаст фуд и да пушам и пијам,дали тогаш боље ќе изгледам на стари години ? и се заќуте,сврти тема.Дебили,неуспешни абортуси.[DOUBLEPOST=1414152452][/DOUBLEPOST]И дај кажете кај да најдам добри фитили за вежбање,и стегачи со чичак или бандажер како сакате кажете го,за зглобовите на рака ?