Дечки да ве прашам ...цел живот вежбам али никогаш не сум зимал купечки суплементи(освен витамини итн) ... али еве се решив да зеам едно протеинче ( протеински шејк најверојатно )... па ако може да ми помогнете со изборот и од каде да го земам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Избор има голем се зависи од тоа на кое ниво вежбање си, колку протеин дневно имаш потреба да внесеш и колку си спремен да платиш за протеин.Дечки да ве прашам ...цел живот вежбам али никогаш не сум зимал купечки суплементи(освен витамини итн) ... али еве се решив да зеам едно протеинче ( протеински шејк најверојатно )... па ако може да ми помогнете со изборот и од каде да го земам.
едно прашање ме интересира, сакам малце да одморам од теговите не од вежбање секако, само чекам да затопли и планирам на кеј на шипките да почнам, сакам да намалам и на тежина така да ке ги комбинирам справите на кеј + трчање, е сега да речеме исхраната е ок, има ли шанси да изгубам мускулна маса од правење вратило,склекови,разбој и такви вежби на кеј што ги има ?
ке одам на другиот крај на кејот, таму ми е поблиску, иначе фала на информацијаNe cekaj da zatopli, dobro e i segaInace za trcanje na kej ke ti kazam ako trcas samo vo period od 11 do 13 h na sonce, posle toa e za nikade ladno e i duva. Inace ova ti e slikano vcera nekade okolu 11 h
p.s pazi se od gavranite kaj kineskiot zid sobrani se na edno mesto i ednas za malku ke napadnaa eden sto trcase. Toa bese sega brzo.
Прегледај го приврзокот 57261
Nitro-tech FTW !!! Само незнам каде ќе го најдешАјде билдери ми треба еден совет за тоа кој е најдобар протеин па се двооумам помеѓу неколку вида.
1.Dymatize Elite Primal
2.Dymatize Elite XT
3.Six Star PROFESSIONAL STRENGTH WHEY PROTEIN ELITE SERIES
5.
Што препорачувате, кое е најдобро време за тренинг, мислам општо, безразлика какви ни се дневните обврски? Сабајле после доручек (11-12h), попладне после ручек (3-4h) или навечер пред вечера (7:30-8:30h)?