- Член од
- 30 јули 2009
- Мислења
- 1.770
- Поени од реакции
- 1.058
Kako se pie BCAA vo denovi koga ne se vezba?
Веднаш по ноќното спиење, меѓу оброци, и пред спиење.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kako se pie BCAA vo denovi koga ne se vezba?
Објасни што мислеше под "перформанси а не теретана"?За разлика од браќата кој се курчат и се повеќе фама и галама од колку наука човеков има свој камп кај што ги тренира луѓето.Неговата цел е перфоманси не теретана но сега си игра со бодибилдинг да види какво тело ќе формира![]()
стриите не исчезнуваат, трајни се,.. мислам дека има маст да се прикријат привремено, ако ти користи тоа...Пошто периодов доста ослабнав , ептен ми се појавија стрии на колковите и горниот дел на нозете па ме интересира има ли некакво решение за нив да се изгубат или тешко ??? Фала
Продавам протеин Optimum nutrition од 900 грама, една дозерка е испиена само (мерак ми беше да пробам). Цена 1000 денари. Ако има заинтересирани пишете пп, ако не ке си го испијам
![]()
А да пробаш на смит машина со искорак во двете нозе нанапред и како да седуваш на столче чучањ? Или пак пробај со крпа за да ти е помалку болно.Има ли некој помалце болен начин за Front squat (со шипката од напред) ?
Ме скинаа рамењата од шипката, а ја имам како вежба во програмата.
Перфоманси во теретана кога постигнуваш некоја одредена цел дали е слабеење или мускулна маса.Човекот има цел да направи да добијат снага користи многу малку повторувања и многу тешко.Објасни што мислеше под "перформанси а не теретана"?
Нешо шо ми се проврте у глава денеска.
Ако 1-5 e реп рејнџ за сила, а 8-10 за хипертрофија, тогаш како ондак билдериве се фаќаат ко слеп за стап за тоа дека поголем мускул мора да е посилен од помал мускул.
Нешо шо ми се проврте у глава денеска.
Ако 1-5 e реп рејнџ за сила, а 8-10 за хипертрофија, тогаш како ондак билдериве се фаќаат ко слеп за стап за тоа дека поголем мускул мора да е посилен од помал мускул.
Да, го знам Елиот, subscribed сум му. Туку пак не те сфатив што мислеше под перформанси а не теретана.Перфоманси во теретана кога постигнуваш некоја одредена цел дали е слабеење или мускулна маса.Човекот има цел да направи да добијат снага користи многу малку повторувања и многу тешко.
Па поголем мускул е посилен од помал, а тоа што гледаш некои послаби(во телесна килажа) типци што се посилни од покрупни момци е заради силата во тетивите.Нешо шо ми се проврте у глава денеска.
Епа објасни зашто де.Да, го знам Елиот, subscribed сум му. Туку пак не те сфатив што мислеше под перформанси а не теретана.
--- надополнето: 10 октомври 2012 во 01:46 ---
Па поголем мускул е посилен од помал, а тоа што гледаш некои послаби(во телесна килажа) типци што се посилни од покрупни момци е заради силата во тетивите.