За нозе во домашни услови ова е добра вежба
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас кога го пиев ми беше кажано дека се пие само во денови на тренинг, во денови кога немаш тренинг се зема една лажичка насабајле, а друга 12 часа покасно.
Ама ако веќе одиш до GetReady да го купиш сигурен сум дека таму ќе те информираат подобро.
Општо околу тој креатин многу пати е спомнато во темава (за монохидратот)
Еве ти пост од Gjoroski, што тој вели за креатинот. Прочитај го внимателно.
Овдека имаш буквално се за мускулните групи и како се изведуваат вежби за истите.
Фала многу,за информацијата.
Само уште нешто,со што се комбинира овој креатин??
зошто не кофеин со креатин?? кикс...
Не заслужуваш одговор зошто премногy си напет, но чисто за другите да не се водат по твоево мислење.
[/url]
'Едно прашање, за аматери +45 ако не ви е тешко.
Одмарав пола година главно ради повреда кај препони и лошо изместување на рамо. Претходно правев кардио точак 12-15 минути па една м. група па кардио лента 10-12 минути и немав посериозни проблеми со кондицијата. Сега правам 2 групи и не можам кардио да заокружам ни на 5 минути, немам сила. Дали не е лошо да земам грст суво грозје или слично пред кардиото? Или банана, маџун. Некој таков совет за нешто да ми покачи енергија за уште 15 тина минути.
Од додатоци користам само веј изолат.
Диши чавеа[video]http://www.break.com/index/bicep-curl-fail-2059969[/video]
Малце да се насмееме![]()
Некој да ми даде линкче за правилна исхрана, со сите битни работи, како и табела за калории, ако е на мак ќе биде супер али може и на англиски.
Барам по ова темиве не можам да најдам некоја која ми е соодветна за прашањево па ајде да си ја пробам среќата овде.
Сакам да почнам да возам ролери, ем за кондиција, ем за да симнам некое кило. Е сега ме интересира колкава минутажа е доволна за да се постигне тој ефект, со напомена дека одамна немам возено ролери макар што на времето цепав и тоа доста километража со нив. Значи со колкава минутажа да започнам?