Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Немора да значи дека се зголемува после СЕКОЈ тренинг. Ако за една недела ми се зголемил 2cm, не значи дека секоја недела по 2cm ќе ми расте(мускулот). Секој човек е различен, не сме сите исти. Кај некој побрзо се развива, кај некој побавно.
И да, метрото што го имам дома не лаже ;)
добро ај измери се после 3-4 дена колку ке ти биде раката и пиши овде

Немора да значи дека се зголемува после СЕКОЈ тренинг. Ако за една недела ми се зголемил 2cm, не значи дека секоја недела по 2cm ќе ми расте(мускулот). Секој човек е различен, не сме сите исти. Кај некој побрзо се развива, кај некој побавно.
И да, метрото што го имам дома не лаже ;)
Ајде бе не заебавај,на Шварценегер во најдобрите денови не му се зголемил бицепсот 2 цм во една недела.:toe:

Ајде бе не заебавај,на Шварценегер во најдобрите денови не му се зголемил бицепсот 2 цм во една недела.:toe:
Може воспаление имам, како што кажаа погоре, но факт е дека се зголеми брзо. Ќе видам деновиве дали ќе остане или ќе опадне, па ќе пишам тука.

Само еден мускул расте многу брзо... но за него не е потребна теретана :) :)

ехехеххе епа не знам нешто друго така брзо што расте :) :) :) :)

Дилберишта,сакам да прашам дали некој од вас знае димензии на шипката за вежбање на бенч, за тежина знам дека е 10 кг ама должина и ширина? И за клупата за вежбање димензии .. нешто ако има на интернет како проект или било што би ми помогнало .. Благодарам однапред. :smir:

Дилберишта,сакам да прашам дали некој од вас знае димензии на шипката за вежбање на бенч, за тежина знам дека е 10 кг ама должина и ширина? И за клупата за вежбање димензии .. нешто ако има на интернет како проект или било што би ми помогнало .. Благодарам однапред. :smir:
Мислам дека олимписка е 180цм долга со 28мм дијаметар

Ко нема у ву-глу има у гуглу!
Гуглај брате, аман.

Ех да можев.. со интернетов едвај форумов го отварам..

Мислам дека олимписка е 180цм долга со 28мм дијаметар
Фала :smir:

sto be da ne prajs sipka doma???:D

Ќе ми направи еден познаник на татко ми ..

^
Home made теретана :tv:

Онака колку да се издувам малце дома во слободно време,не планирам којзнае што...

:salut::salut:

^
Home made теретана :tv:
Ако има можност, простор и пари негледам ништо лошо во тоа. Ќе му остане за внуци и правнуци и било кога ќе може да си вежба (зборам и за по 5-10 години). Само што е скапа инвестиција.

По америка скоро во секој дом има мини теретана. Не мислам само на шипка и клупа туку комплет опремена со кардио справи, лат машина, машини за нозе итн...се на се 1000-2000 евра инвестиција

Многу е подобро така, отколку да одиш по ,,јавни теретани’’ ќе ги наречам. Дома си, твое си е, само твои луѓе се потат внатре :tv:
Само треба простор и пари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom