Од досегашното мое искуство (а не долго, неколку месеци само , недела година) во теретана, заприметив дека програмата за вежбање
игра мн мала улога. Све се сведува на исхраната и на МАКСИМУМ при вежбањето и секако одморот . Јас моментално немам никаква програма ,то шо ке ми дојди то и вежбам во теретана,мн често и комбинирам зависи како се осеќам, само се сведувам на принципот да има 48 сати поминато помегу повторување на иста вежба и ОДМОР нормално ,др ништо. Пошто за нозе невежбам,не ми е ни потребно, м и се отвора уште еден ден +.
Од суплементи земам само whey i kreatin, како будала растам не ми се верува и мене, кога стигнаја мене да ме прашуваат во теретана за совети дечина што имат мн поголемо искуство од мене шо дочекав

Ке има слики ке постирам деновиве на форумов, каде се гледат видни разлики, не бев мал и пред тоа,се на се задоволен сум и мислам дека 80% го остварив тоа шо го сакав. ми остана уште да ги допијам овие, да земам уште една доза амино од март , па од јуни ,јули да се посветам максумално на ракометот a теретана да ми е во понизок план