Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Типов е бебе за да раскажува за теориите на Винс. МОже само да препраскажува митови, кои се далеку од вистината и реалноста.Дали е погрешно да се прават cruches???
И се додека има вакви нови луѓе што велат не прави она, прави тоа ќе постои и простор за профит од нивна страна.Типов е бебе за да раскажува за теориите на Винс. МОже само да препраскажува митови, кои се далеку од вистината и реалноста.
Стомачен прегиб на под или клупа, доколку се изведува на правилен начин е одлична вежба. Иако подигнување нозе на вратило е далеку појака, но огромен број на вежбачи им е потешко правилно да ја работат оваа вежба, отколку прегиб.
Toчно 42.9464285 протеини и 350 калории.Колку калории и протеин има во цела Туна доколку...
Serv. Size 2 oz. (56g about 1/4 cup) Drained Servings container about 2.5
Calories 106 g
Protein 13 g
Целата туна е 185 g
Ај жити се кажи како ако на 56 грама има 106 калори на 185 грама има 198 калории ?
Да не испаднам дека се праам паметен, али како бе вакви одговори?! За стефчо не ме чуди и така, али другиов... Има истакнато се, сервингс прибл. 2,5 , што значи 56x2,5=140 (ова е цедена, пишува веќе - drained), калории 106x2,5=265, протеини 13x2,5=32,5 .Колку калории и протеин има во цела Туна доколку...
Serv. Size 2 oz. (56g about 1/4 cup) Drained Servings container about 2.5
Calories 106 g
Protein 13 g
Целата туна е 185 g
Да не испаднам дека се праам паметен, али како бе вакви одговори?! За стефчо не ме чуди и така, али другиов... Има истакнато се, сервингс прибл. 2,5 , што значи 56x2,5=140 (ова е цедена, пишува веќе - drained), калории 106x2,5=265, протеини 13x2,5=32,5 .
Друго е цедена, друго е цела. Јас го сфатив цела со се масти што се внатре ја сака. По моите математики така испаѓа мада далеку сум од нутриционист, а и од математичарДа не испаднам дека се праам паметен, али како бе вакви одговори?! За стефчо не ме чуди и така, али другиов... Има истакнато се, сервингс прибл. 2,5 , што значи 56x2,5=140 (ова е цедена, пишува веќе - drained), калории 106x2,5=265, протеини 13x2,5=32,5 .
Не е дозволено овде да се зборува за стероиди, за жал.Има некој земано ANAVAR резултати,искуства?
Знам дека не е ,но доколку има некој информации или го има користено нека ми се обрати ПП.Не е дозволено овде да се зборува за стероиди, за жал.