AceCaleb
Деспот на Адот
- Член од
- 31 декември 2007
- Мислења
- 5.961
- Поени од реакции
- 11.374
Уште не си ја нашол тезгата?Кај да е ова хормониве на зелено пазарче ќе почнат да се продаваат

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Уште не си ја нашол тезгата?Кај да е ова хормониве на зелено пазарче ќе почнат да се продаваат
Дип не сакам да пораснам инаку одма ќе ја најдамУште не си ја нашол тезгата?![]()
неНекој од вас дали користел human growth hormone?
И да користел,нема никој да ти каже.Некој од вас дали користел human growth hormone?
И да користел,нема никој да ти каже.
Да, луѓето во светот го користат тој хормон, но прашање е со каква дијагноза и која цел. Меси може да ти каже дека го користел, но тешко дека неговиот начин на користење би се совпаднал со целта за која ти би го искористил.Некој од вас дали користел human growth hormone?
Јас кога би користел,би му пишал ПП.Би му објаснил убаво,па би го оставил сам да реши што ќе прави.Тоа забрането е ?Затоа што е забранета дискусија за анаболици и хормони.
Не.Јас кога би користел,би му пишал ПП.Би му објаснил убаво,па би го оставил сам да реши што ќе прави.Тоа забрането е ?
Јас кога би користел,би му пишал ПП.Би му објаснил убаво,па би го оставил сам да реши што ќе прави.Тоа забрането е ?
Zdravo imam 17 godini visina okolu 2.00 m..Odsekogas sum vezbal sklekovi,a pred edna nedela pocnav i doma so tegovi od 3,5 kg do 6 kg - vezbi za biceps,ramo,triceps, plus onoa spravite so se streetworkout..E sega deka sakam a mislam i vozmozno e da stavam uste 3-4 cm, dali postojat vezbi koi sprecuvaat rast i koi se tie...Kazete koj den so da vezbam serii i sl.
PS.Kosarkar sum igram vo mzt zatoa mi se bitni tie nekolku cm, ne sum rekreativec :-D