Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Дали е погрешно да се прават cruches???:confused:

Вака значи, тренирам кошарка,15 години имам, 2м сум висок и 87 кила тежок, се спремам за почеток на сезона да играм крилен центар, па сакам да качам мускулна маса, да ми препорачате некоја добра програма за маса и дали е штетно да земам креатин? ако не е препорачајте ми некој добар ! благодарам однапред

Дали е погрешно да се прават cruches???:confused:

Типов е бебе за да раскажува за теориите на Винс. МОже само да препраскажува митови, кои се далеку од вистината и реалноста.
Стомачен прегиб на под или клупа, доколку се изведува на правилен начин е одлична вежба. Иако подигнување нозе на вратило е далеку појака, но огромен број на вежбачи им е потешко правилно да ја работат оваа вежба, отколку прегиб.

Типов е бебе за да раскажува за теориите на Винс. МОже само да препраскажува митови, кои се далеку од вистината и реалноста.
Стомачен прегиб на под или клупа, доколку се изведува на правилен начин е одлична вежба. Иако подигнување нозе на вратило е далеку појака, но огромен број на вежбачи им е потешко правилно да ја работат оваа вежба, отколку прегиб.
И се додека има вакви нови луѓе што велат не прави она, прави тоа ќе постои и простор за профит од нивна страна.
Он продава книги и мора да се продаде на некој начин.
Треба да се прави се и треба стомакот да се погоди од секој агол.
Странично,изометрички и секоја функција што ја врши да се емулира ако сака да се има убаво обликувано јадро.

Колку калории и протеин има во цела Туна доколку...

Serv. Size 2 oz. (56g about 1/4 cup) Drained Servings container about 2.5
Calories 106 g
Protein 13 g

Целата туна е 185 g

Колку калории и протеин има во цела Туна доколку...

Serv. Size 2 oz. (56g about 1/4 cup) Drained Servings container about 2.5
Calories 106 g
Protein 13 g

Целата туна е 185 g
Да не испаднам дека се праам паметен, али како бе вакви одговори?! За стефчо не ме чуди и така, али другиов... Има истакнато се, сервингс прибл. 2,5 , што значи 56x2,5=140 (ова е цедена, пишува веќе - drained), калории 106x2,5=265, протеини 13x2,5=32,5 .

Да не испаднам дека се праам паметен, али како бе вакви одговори?! За стефчо не ме чуди и така, али другиов... Има истакнато се, сервингс прибл. 2,5 , што значи 56x2,5=140 (ова е цедена, пишува веќе - drained), калории 106x2,5=265, протеини 13x2,5=32,5 .

И јас мислам истото,станува збор за оваа Туна...Таа големата нормално
happytuna_tuna.jpg

Последно уредено:
Друго е цедена, друго е цела. Јас го сфатив цела со се масти што се внатре ја сака. По моите математики така испаѓа мада далеку сум од нутриционист, а и од математичар :icon_mrgr:

Има некој земано ANAVAR резултати,искуства?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom