другари, каде можам да најдам од оние пружини/ластици и дали уопште препорачувате, дали е корисно, за што би било корисно и слично.
ајде браќа, да не прашувам секој ден

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
другари, каде можам да најдам од оние пружини/ластици и дали уопште препорачувате, дали е корисно, за што би било корисно и слично.
4500 денари у Калифорнија Фитнес, не препорачувам, корисно е само ако одиш на одмор како алтернатива за теретанаајде браќа, да не прашувам секој ден
Не.Дали доколку земам протеини и креатин може да ми се смалат тестисите? Или само стероидите имаат таков ефект?
Why don't you Google it...
Sent from my ME173X using Tapatalk
Шејкот ти е појадокШто мислите дали ако сте будни од 8:00 и денот го започнете со протеински шејк а првиот оброк ви е тек во 11:00 е во ред?
Знам дека е најдобро да се појадува само што ке станеш но мене со самиот шејк не осеќам потреба за храна, а и немам време секое сабајле да појадувам.
Имам повеќе прашаќа па би сакал да чујам ваши предлози и мислења -
Значи одам повеќе време во теретана постигнав тоа што сакам , вежбање исхрана правилна се како што треба..
1 Дали е добро да пиеш кафе секој ден ( се подразбира турско без шеќер) но не повеќе од едно ? дали може да влијае на постигнатиот резултат до сега во теретана
2. Дали во мојата искрана можам да додадам и КОКА КОЛА ЗЕРО или пак Енергетски Пијалоци безкалорични(редбулл,монстер БЕЗ КАЛОРИИ) , што би оставило сето тоа?
1. Нема да ти наштети 1 турско кафе ништо дури и е пожелно пред тренинг да испиеш за енергијаИмам повеќе прашаќа па би сакал да чујам ваши предлози и мислења -
Значи одам повеќе време во теретана постигнав тоа што сакам , вежбање исхрана правилна се како што треба..
1 Дали е добро да пиеш кафе секој ден ( се подразбира турско без шеќер) но не повеќе од едно ? дали може да влијае на постигнатиот резултат до сега во теретана
2. Дали во мојата искрана можам да додадам и КОКА КОЛА ЗЕРО или пак Енергетски Пијалоци безкалорични(редбулл,монстер БЕЗ КАЛОРИИ) , што би оставило сето тоа?