Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
другари, каде можам да најдам од оние пружини/ластици и дали уопште препорачувате, дали е корисно, за што би било корисно и слично.

ајде браќа, да не прашувам секој ден :icon_mrgr:

Или на амазон 2800 денари :-)

Sent from my ME173X using Tapatalk

Најисплатливи бета аланин и аргинин низ државава? Линк ако имаат онлајн страна или пишете во порака. Благодарам однапред.

Odam tri nedeli vo teretana i vezbam po progrma odam cetiri dena, eden odmor i neznam dali e toa pravilno ili e podobro da se odi tri dena vo nedelata dali moze nekoj sovet ?

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

Три дена цело тело.<br />5x5 ти ја препорачувам.<br/>

Kako e toa 5 x 5 i kolku vreme treba da vezbam po ovaa programa ?

Sent from my HTC One mini using Tapatalk

Што мислите дали ако сте будни од 8:00 и денот го започнете со протеински шејк а првиот оброк ви е тек во 11:00 е во ред?
Знам дека е најдобро да се појадува само што ке станеш но мене со самиот шејк не осеќам потреба за храна, а и немам време секое сабајле да појадувам.

Што мислите дали ако сте будни од 8:00 и денот го започнете со протеински шејк а првиот оброк ви е тек во 11:00 е во ред?
Знам дека е најдобро да се појадува само што ке станеш но мене со самиот шејк не осеќам потреба за храна, а и немам време секое сабајле да појадувам.
Шејкот ти е појадок ;) можеш да го комбинираш со овесни снегулки и јатки со малку вода...прав пудинг за квалитетен доручек

Имам повеќе прашаќа па би сакал да чујам ваши предлози и мислења -

Значи одам повеќе време во теретана постигнав тоа што сакам , вежбање исхрана правилна се како што треба..

1 Дали е добро да пиеш кафе секој ден ( се подразбира турско без шеќер) но не повеќе од едно ? дали може да влијае на постигнатиот резултат до сега во теретана

2. Дали во мојата искрана можам да додадам и КОКА КОЛА ЗЕРО или пак Енергетски Пијалоци безкалорични(редбулл,монстер БЕЗ КАЛОРИИ) , што би оставило сето тоа?

Значи одам повеќе време во теретана постигнав тоа што сакам , вежбање исхрана правилна се како што треба..

1 Дали е добро да пиеш кафе секој ден ( се подразбира турско без шеќер) но не повеќе од едно ? дали може да влијае на постигнатиот резултат до сега во теретана

2. Дали во мојата искрана можам да додадам и КОКА КОЛА ЗЕРО или пак Енергетски Пијалоци безкалорични(редбулл,монстер БЕЗ КАЛОРИИ) , што би оставило сето тоа?

1. Турско кафе пред вежбање 1 шојља за енергија е доволно.
2. Нема потреба да си додаваш Кока Кола зеро или пак енергетски пијалоци од проста причина што ќе те коштаат повеќе пари и истите содржат кофеин како и турското кафе.

1. Нема да ти наштети 1 турско кафе ништо дури и е пожелно пред тренинг да испиеш за енергија
2. Доколку имаш потреба можеш нема да имаш никаков негативен ефект

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom