Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
[/quote]
Немам доволно информации за јајца од јапонска препелица знам многу малце па затоа ке се воздржам од коментирање, нека објаснат друите членови ако знаат.[/quote]

Кај може да се најдат јајцата од препелици ?
Јас ги пиев како помал живи ставени во чаша млеко и не добив ни салмонела ни бутур

Здраво, пијам протеин (елит од калифит) и некако почна да ми се дуе стомакот, дали имал некој сличен проблем? .:(
И друг член пишал дека има ист проблем. Прво елиминирај останати можности да не не е од протеинот, ако е од него или е изминат рок или пак не ти одговара и следен пат ќе земеш некој друг.

Немам доволно информации за јајца од јапонска препелица знам многу малце па затоа ке се воздржам од коментирање, нека објаснат друите членови ако знаат.[/quote]

Јас ги пиев како помал живи ставени во чаша млеко и не добив ни салмонела ни бутур

Прашај го IgorGunner неколку мислења наназад спомна дека конзумира.

Се распрашав прееска на тренинг додека бев и ми рекоа дека ги имало на пазар,се продавале со останатите јајца,па утре ќе поминам и ќе земам.

Има ли шанси да се најде негде поевтино гејнер ? стрикно мислам за QuickMass од 4,5 кг...4400 денари е како што гледам во напумпај се...
Тешко дека ќе најдеш QuickMass за пониска цена. А мислам и дека е преценет, не вреди за тие пари. Во 125гр. прашок има 30гр. протеин (500 калории), а чини 120 ден.

И друг член пишал дека има ист проблем. Прво елиминирај останати можности да не не е од протеинот, ако е од него или е изминат рок или пак не ти одговара и следен пат ќе земеш некој друг.

Да и јас го видов тоа, незнам да ти кажам право прво мислев дека ми е од млекото, бидејќи секое утро јадам млеко со житарици, но од како почнав да го пијам веќе 6 дена, нон стоп во текот на денот имам гасови и како да ми е подуен стомакот а на тубата никаде нема рок у пм :/.
--- надополнето: 13 април 2013 во 01:48 ---

Да и јас го видов тоа, незнам да ти кажам право прво мислев дека ми е од млекото, бидејќи секое утро јадам млеко со житарици, но од како почнав да го пијам веќе 6 дена, нон стоп во текот на денот имам гасови и како да ми е подуен стомакот а на тубата никаде нема рок у пм :/.
Пробај сабајле одма после станување само протеин со млеко или вода без житарици да ги исклучиш нив како можност од глутенот да ти прави проблем.
Дата мора да има.

Има ли шанси да се најде негде поевтино гејнер ? стрикно мислам за QuickMass од 4,5 кг...4400 денари е како што гледам во напумпај се...
Подобро земи го Muscle Juice Revolution 2600 имаат речиси идентичен состав а е 3900 денари. 5 кила пакување е.

Supplement-facts-muscle-juice-revolotion-2600.jpg

Интересен е и овој Muscle Juice ама незнам што да праам,страв ме фака кога гледам шекери...како што гледам би имал 187 грама шекери со млеко доколку се пие,колку треба да изнесува дневната доза на внес на шекери ? последен пат кога проверував крв шекерите ми беа најизразити,не преку границата нормално ама ништо чудно кога јадам повеќе од 1 чоколада на ден и кога пијам газирано секој ден...

Јас ги пиев како помал живи ставени во чаша млеко и не добив ни салмонела ни бутур[/quote]
Јас ги нарачувам од еден човек, ми ги носи, 30 јајца 150 денари. Али мислам дека има во Тинекс, али само мислам, не сум сигурен. Има шема за пиење јајца од препелица, само што јас не се водам по неа, него си ги ставам во шејк секој ден за протеин и здравје нормално :)
--- надополнето: 13 април 2013 во 12:37 ---

Јас ги пиев како помал живи ставени во чаша млеко и не добив ни салмонела ни бутур[/quote]
Јас ги нарачувам од еден човек, ми ги носи, 30 јајца 150 денари. Али мислам дека има во Тинекс, али само мислам, не сум сигурен. Има шема за пиење јајца од препелица, само што јас не се водам по неа, него си ги ставам во шејк секој ден за протеин и здравје нормално :)

Дајте бе цитирајте како што треба, како од вчера да сте на форумот.
Не си гледате дека бучкуруш ви се постовите?

Toa ти е од житарици 99% :D
--- надополнето: 13 април 2013 во 13:04 ---
Подобро земи го Muscle Juice Revolution 2600 имаат речиси идентичен состав а е 3900 денари. 5 кила пакување е.
Фали креатинот во овој. За некој прв пат што користи гејнер баш тоа ќе направи разлика меѓу овие два гејнери како ништо не приметив-MuscleJuice и магија од гејнер-QuickMass. Тоа е трикот на QuickMass.

sajSiGa ќе ги исфрлам од исхрана :D
Пробај, 99% сум сигурен дека е тоа. Житариците имаат и многу фибер влакна кои влечат вода во цревата и затоа нараснуваат и до петкратно во цревата дувајќи го стомакот. Инаку ова е здраво само изгледа неубаво на око со надуван стомак. Исто те тераат и да одиш по голема нужда најмалку еднаш дневно :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom