Знае ли некој каде има нитро теч протеин,или алл веј ?
Барав во гет реди немаат,ни во калифит...
Барав во гет реди немаат,ни во калифит...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
вратило, вратило, и вратило ...дали некој може да ми го објасни тренингот за грб кој делови, вежби од грб, за грб.. и слично цел ми е широк грб се знае со тие 'крилата'.
Вратило,еднорачно летање, како и мртво кревање иако не е за лептирот стрикно сепак е основна за грбот..позз
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 20:05 ---
Вратило,еднорачно летање, како и мртво кревање иако не е за лептирот стрикно сепак е основна за грбот..позз
Вратило, како што кажаа од горе.дали некој може да ми го објасни тренингот за грб кој делови, вежби од грб, за грб.. и слично цел ми е широк грб се знае со тие 'крилата'.
Вратило, како што кажаа од горе.
Ако неможеш да ја кренеш сопствената тежина на вратило :
![]()
Оваа вежба прави ја (зад глава шипката за да концентрираш лептир)
И оваа вежба :
![]()
И секако, ако немаш почнато со мртво кревање имплементирај го во тренинг програмата, многу зголемува маса на грб.
Што мислите за следната комбинација:
Isomass Xtreme Gainer (Ultimate Nutrition) + Glutamine (Allmax Nutrition) + Creatine Monohidrate (Allmax Nutrition) + Hemo Rage Black (Nutrex) + декстроза, за качување маса со што помалку мрсно ткиво?
Сепак внимавај на правилно изведување на мртвото...покрај масата се добива и доста сила...но најбитно е правилната форма на изведување пред се како превенција од повредите..фала, правам таа првата, и уште една над врат да пагјат шипката после, со еднорачни тегови. ќе вметнам и мртво подигање. таа беше со права шипка.
дали некој може да ми го објасни тренингот за грб кој делови, вежби од грб, за грб.. и слично цел ми е широк грб се знае со тие 'крилата'.
Што мислите за следната комбинација:
Isomass Xtreme Gainer (Ultimate Nutrition) + Glutamine (Allmax Nutrition) + Creatine Monohidrate (Allmax Nutrition) + Hemo Rage Black (Nutrex) + декстроза, за качување маса со што помалку мрсно ткиво?