- Член од
- 12 октомври 2011
- Мислења
- 1.942
- Поени од реакции
- 711
Знае ли некој каде има нитро теч протеин,или алл веј ?
Барав во гет реди немаат,ни во калифит...
Барав во гет реди немаат,ни во калифит...
вратило, вратило, и вратило ...дали некој може да ми го објасни тренингот за грб кој делови, вежби од грб, за грб.. и слично цел ми е широк грб се знае со тие 'крилата'.
може примери од тие вежби, фала од напред.Вратило,еднорачно летање, како и мртво кревање иако не е за лептирот стрикно сепак е основна за грбот..позз
--- надополнето: 21 јануари 2012 во 20:05 ---
Вратило,еднорачно летање, како и мртво кревање иако не е за лептирот стрикно сепак е основна за грбот..позз
Вратило, како што кажаа од горе.дали некој може да ми го објасни тренингот за грб кој делови, вежби од грб, за грб.. и слично цел ми е широк грб се знае со тие 'крилата'.
фала, правам таа првата, и уште една над врат да пагјат шипката после, со еднорачни тегови. ќе вметнам и мртво подигање. таа беше со права шипка.Вратило, како што кажаа од горе.
Ако неможеш да ја кренеш сопствената тежина на вратило :
![]()
Оваа вежба прави ја (зад глава шипката за да концентрираш лептир)
И оваа вежба :
![]()
И секако, ако немаш почнато со мртво кревање имплементирај го во тренинг програмата, многу зголемува маса на грб.
Не ти треба декстроза доколку земаш доза од гејнерот по тренинг бидејќи во него има малтродекстрин и декстроза.Што мислите за следната комбинација:
Isomass Xtreme Gainer (Ultimate Nutrition) + Glutamine (Allmax Nutrition) + Creatine Monohidrate (Allmax Nutrition) + Hemo Rage Black (Nutrex) + декстроза, за качување маса со што помалку мрсно ткиво?
Сепак внимавај на правилно изведување на мртвото...покрај масата се добива и доста сила...но најбитно е правилната форма на изведување пред се како превенција од повредите..фала, правам таа првата, и уште една над врат да пагјат шипката после, со еднорачни тегови. ќе вметнам и мртво подигање. таа беше со права шипка.
Pendley rows и deadlift, ништо повеќедали некој може да ми го објасни тренингот за грб кој делови, вежби од грб, за грб.. и слично цел ми е широк грб се знае со тие 'крилата'.
Јас мислам дена не ти треба ништо од ова, пари ќе фрлаш џабе. Јади повеќе и храни се квалитетно, вежбај compounds и зголемувај тежини. Запамти Strength = Muscle.Што мислите за следната комбинација:
Isomass Xtreme Gainer (Ultimate Nutrition) + Glutamine (Allmax Nutrition) + Creatine Monohidrate (Allmax Nutrition) + Hemo Rage Black (Nutrex) + декстроза, за качување маса со што помалку мрсно ткиво?