Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Nuclear launch detected :pos2:
шала на страна ама ако апсорбцијата ти е намалена од whey протеин , баце, има да ти судат за користење боеви отрови :pos2:

Чим е спротивно од законот, не би чепкал тогаш :pos:

Ај некоја исхрана ако ви текнува за утре после теретана што е посна за утре освен риба :D

Мислам дека не треба да се јаде животниска храна а тука спаѓаат општо и јајца и млеко

Има ли некој користено Soy protein isolate, дали има некој разлики у резултати со whey?

Има. Амино профилот на вејот е далеку подобар од оној на сојата

јас прашувам некој што има користено, и јас знам да видам nutritition values на интернет ида ги споредам и не е далеку подобар мала е разликата ако ги споредуваш така

јас прашувам некој што има користено, и јас знам да видам nutritition values на интернет ида ги споредам и не е далеку подобар мала е разликата ако ги споредуваш така
Ако гледаш на интернет е мала разликата, ако сваќаш што е разликата помеѓу соја протеин и сурутка може да биде и огромна

Ако гледаш на интернет е мала разликата, ако сваќаш што е разликата помеѓу соја протеин и сурутка може да биде и огромна

ај ако не си пробал не коментирај нема што да се сфака едноставно прашав кој пробал да ми каже

Дали е добро стекот да е пржен со сосема малце масло за чистење и туна да се јаде од конзерва со маслото или маслото да се цеди?

Дали е добро стекот да е пржен со сосема малце масло за чистење и туна да се јаде од конзерва со маслото или маслото да се цеди?

масло за чистење?? да не мислиш со срество за миење садови.... не немој да го пржиш стекот со срестство за чистење пошто во него ставаат хемии и може да дехидрираш. а тоа од туна маслото е добро не мора да се цеди

масло за чистење?? да не мислиш со срество за миење садови.... не немој да го пржиш стекот со срестство за чистење пошто во него ставаат хемии и може да дехидрираш. а тоа од туна маслото е добро не мора да се цеди
Аахахах не масло за чистење да преформулирам "Дали е добро стекот да е пржен со сосема малце масло, во фаза на чистење "

Едно прашање дали е добра програмата и дали може вака да се вежба..

1 ден гради - бицепс

2 ден грб и трицепс

3 ден нозе и рамо

се повторуваат тие цела недела.. Само во недела правам одмор.. Добро е вака или премногу вежбање имам. поздрав

Едно прашање дали е добра програмата и дали може вака да се вежба..

1 ден гради - бицепс

2 ден грб и трицепс

3 ден нозе и рамо

се повторуваат тие цела недела.. Само во недела правам одмор.. Добро е вака или премногу вежбање имам. поздрав

Се менува програмата на секои 4-5 месеци. И тоа, уфрли 2 дневен одмор во неделата.
Гледам стомачните ти се изоставени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom