Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Nuclear launch detected :pos2:
шала на страна ама ако апсорбцијата ти е намалена од whey протеин , баце, има да ти судат за користење боеви отрови :pos2:
Чим е спротивно од законот, не би чепкал тогаш :pos:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Ај некоја исхрана ако ви текнува за утре после теретана што е посна за утре освен риба :D

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Мислам дека не треба да се јаде животниска храна а тука спаѓаат општо и јајца и млеко

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Има ли некој користено Soy protein isolate, дали има некој разлики у резултати со whey?

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Има. Амино профилот на вејот е далеку подобар од оној на сојата
јас прашувам некој што има користено, и јас знам да видам nutritition values на интернет ида ги споредам и не е далеку подобар мала е разликата ако ги споредуваш така

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
јас прашувам некој што има користено, и јас знам да видам nutritition values на интернет ида ги споредам и не е далеку подобар мала е разликата ако ги споредуваш така
Ако гледаш на интернет е мала разликата, ако сваќаш што е разликата помеѓу соја протеин и сурутка може да биде и огромна

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Ако гледаш на интернет е мала разликата, ако сваќаш што е разликата помеѓу соја протеин и сурутка може да биде и огромна

ај ако не си пробал не коментирај нема што да се сфака едноставно прашав кој пробал да ми каже

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Дали е добро стекот да е пржен со сосема малце масло за чистење и туна да се јаде од конзерва со маслото или маслото да се цеди?

Член од
10 септември 2010
Мислења
273
Поени од реакции
25
Дали е добро стекот да е пржен со сосема малце масло за чистење и туна да се јаде од конзерва со маслото или маслото да се цеди?
масло за чистење?? да не мислиш со срество за миење садови.... не немој да го пржиш стекот со срестство за чистење пошто во него ставаат хемии и може да дехидрираш. а тоа од туна маслото е добро не мора да се цеди

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
масло за чистење?? да не мислиш со срество за миење садови.... не немој да го пржиш стекот со срестство за чистење пошто во него ставаат хемии и може да дехидрираш. а тоа од туна маслото е добро не мора да се цеди
Аахахах не масло за чистење да преформулирам "Дали е добро стекот да е пржен со сосема малце масло, во фаза на чистење "

Член од
1 февруари 2011
Мислења
49
Поени од реакции
10
Среееќен празник 'Билдериии' :smir:

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Едно прашање дали е добра програмата и дали може вака да се вежба..

1 ден гради - бицепс

2 ден грб и трицепс

3 ден нозе и рамо

се повторуваат тие цела недела.. Само во недела правам одмор.. Добро е вака или премногу вежбање имам. поздрав

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Едно прашање дали е добра програмата и дали може вака да се вежба..

1 ден гради - бицепс

2 ден грб и трицепс

3 ден нозе и рамо

се повторуваат тие цела недела.. Само во недела правам одмор.. Добро е вака или премногу вежбање имам. поздрав
Се менува програмата на секои 4-5 месеци. И тоа, уфрли 2 дневен одмор во неделата.
Гледам стомачните ти се изоставени.

Kajgana Shop

На врв Bottom