Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи трчам секој ден и пијам л карнитин сега сакам да почнам и со тератана и ме интересире дали може додека го пијам л карнитинот да земам и некој протеин ?Нов сум во тие работи па немам појма што како делува.
Не се викаат протеини, кондицијата во бодибилдингот и не е толку потребна. Но јас би ти препорачал Amino Fuel од ProLab.шо протеини или како да ги речам сеа не сум упатен....за кондиција земате? ( и дали се штетни)
шо протеини или како да ги речам сеа не сум упатен....за кондиција земате? ( и дали се штетни)
Сега гледам каде грешел овие години![]()
Прептоставувам дека сакаш Веј протеин. Од малку поскапите можеш да земеш 100% Gold Standard од Optimum или Isoflex од Allmax, други исто така добри протеини според мене се и Myofusion од Gaspari или Elite Whey од Dymatize кои се 2850 (2.3 килограми).
А ако сакаш амино зимај Xtend од Scivation (мојот омилен суплемент), најдобри се.
Добро темава е за прашања и совети за бодибилдинг... не сфаќам зошто тука барате диети за слабеење.
Па така кажи, тоа е веќе друго.па и затоа барам тука диета... ахахахха...иначе вежбам више 4 години, али до сеа не сум се чистел ни еднаш...у теретана ги прашувам ми викаат само стек и ориз да сум јадел...мада не ќе да е така...така да мислев ако има некој исхрана за чистење да пушти ако нема здравје....
па и затоа барам тука диета... ахахахха...иначе вежбам више 4 години, али до сеа не сум се чистел ни еднаш...у теретана ги прашувам ми викаат само стек и ориз да сум јадел...мада не ќе да е така...така да мислев ако има некој исхрана за чистење да пушти ако нема здравје....