BinBin - апликација за изнајмување електрични тротинети

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување
Ова е топ за навечер во град идење. Место да палиш кола идеш со ова до кафана, го оставаш пред кафана, се правиш леш од алкохол и за враќање после се снаоѓаш. :D
У некои ненормални држави се добијаат казни и одземаат возачки ако те фатат пијан на ова скутериве.

Скапо е зашто не се качувате по двајца, во Солун скоро да немам видено некој сам да се вози, за копиљана и тиристи е топ ствар

Pisuva bolt. Nekoja domakinka cij maz e taksist vlegla u film deka ke kreira narativ. :icon_lol:

pa ne mora da e odma golemo resenie na golem problem, tuku edna opcija plus sto ima sansi da rastereti bottlenecks

вот, не сум возел тротинет на струја, но некако масовно користење на овие ствари ми изгледа многу хаотично и небезбедно. Едно е кога имаш тек тук некој, друго е да шибаат по сто души со овие ствари. Многу пати ми се десило да пешачам и да ме извади од памет и шиба со 30 на саат покрај мене. Замисли да ти текне да смениш правец, ќе те лежи и кур нема да му чуе.

па може е добро и што е поскапо, нема толку сељачишта да ги злоупотребуваат и оставаат кај ќе стигнат.
Во Нирнберг на секој чекор имаше оставени вакви ѓубриња што значи сигурно ќе ги има и по Скопјево, плус тие во Нирнберг беа многу по робусни од овие евтини играчки кои ќе почнеме по деловите да ги познаваме на Бувљак.

... ние не сме совесни и цивилизирани да почитуваме правила, ниту да се носи соодветна заштитна опрема, има да има таков хаос и повредени лица, цела гипсара ќе биде потребна!

lady-pushing.gif fall-fail.gif

Како што реков, за туристи и за некој што работи во центар па да тркне негде близу и да не плаќа паркинг.
За се друго колата искача поефтина.

Да е поефтина цената ќе биде супер.
Мене лично ова ми личи на перење на пари. Цената за изнајмување е висока.
Скапи ви се цените за Македонски стандард. Кај мене отклучување е 1€ и после 0.15€ по минута.
Ви рентаат по Европски цени на тапа стандард, смешка жива.

Башка попара ќе ги направат, ќе ги испокрадат (и ГПС-от ќе го ископаат), ќе ги демолираат и тоа за кратко време (се знае кој).
Правила како минимум возрасна граница 18 години, возење само по велосипедски патеки (не по тротоари и пешачки зони), итн. почитување на сето тоа утре сабајле во Македонија.
Комбинирано со високата цена за изнајмување, не функционирање на државните институции, никаквата сообраќајна култура и инфраструктура, сето ова личи на едно големо перење на пари. Тротинетите се премногу нежни и нема да издржат ни една година и ќе бидат испокрадени и искршени.

...јас ги жалам луѓето кој за курчење ќе се качат и ќе се возат со такво небезбедно средство што има брзина доволна да ги отепа, удри, повреди, со која цена на побрзо пристигнување на дестинацијата или само до болничките соби?

scooter-running.gif scooter-slip.gif

Сеа тек ќе бидне весело кога ќе почнат да излетуваат од сите страни на булевар без да застанат за да пројдат улица, после ќе бидне 60км на саат било преголема брзина за на булевар.

Баш пред 1 месец подбутнаа едно залижано педерче со менбан и скинати фармерчиња кај тутунски на рампа. Човекот чекаше да пројдат сите на пешачки, таман кога се ослободи пешачкиот овој тргна, и типов со тротинетот не ни успори гледа дека кола више проаѓа пешачки директно му излета и уште му урла на крај на зелено бил он. Ајде ако не никад нека не пројде кола зашто тебе ти било зелено а ти си преку 3-4м подалеку од работ на улицата. Страшно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom