Serpico
Сковинистратор / I'm Batman
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 11.167
- Поени од реакции
- 702
Само на него му се обраќаш, или може сите да си кажеме?
Де бе Трн, знаеш дека сум најдемократ на свет

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само на него му се обраќаш, или може сите да си кажеме?
Се зезам бе, сакав контроверзност на муабетот да додадам))
Него, дали мислиш дека нешто во државата како прислушкување би се одвивало без знаење на водечките луѓе во неа? Премиер, Претседател...ет цетера.
Не не не...
Не. Не. Не.
Ајде бе...
Ни мене лично не ме задира. Но, проблематично е на власт да и дадеш толкава слобода. Зборам за било која власт. А јас, ти и уште неколкумина знаеме дека кога законов би бил донесен од друга владејачка гарнитура од особите А Б и Ц кои гласаа на анкетава наша ЗА законов, ќе бидат првите мрчатори. Партијата не ослепе.Навистина не гледам дека ме загрозува сериозно мене и било кој друг просечен граѓанин. А, од друга страна, гледам дека може да ја унапреди безбедноста.
Изгледа почнаа. преѓе ко зборував со Хасан Либанецот среде муабет ни се умеша еден глас и рече “Ај повторете што рековте, не ни беше притснато црвеното дугме за снимање“
Lugeto pocnuvaat da se plasat,sekoj svojot stav si go cuva za sebe.Nema veke nevrzani muabeti za politika.Kogo i da prasam za nekoe slucuvanje,site kako da gi polevas so vrela voda.Porano ne sum se plasela da go kazam svojot stav,no sega veke nemozam da si dozvolam takov luksuz,iako nemam sto da krijam ili izgubam ako nekoj me proglasi za neistomislenik.
Na mnogumina im se zagrozeni funkciite i pokraj poseduvanjeto na strucnost i umeenje.Zivi luge sme,pa se slucuva i nesakajki da upatime nekoja kritika,zosto navistina nekoi raboti ne cinat.
Sirota ti. Mnogu si isplasena i represirana :pos2:
Zatoa najmnogu drobis na forumov i sto treba, i sto ne treba.
Де де, шо напрај.Почнавте ли да вежбате кодирани јазици?
Не се заебавајте, почнете...Целата тајна полиција едвај чека да слушне што сте јаделе денес, кај искочивте вчера, зошто се искаравте со партнерот итд.
Луѓе, THE
![]()
Is watching you!:music5: