Безбедносните служби ќе може да прислушуваат секого?

Подршка за новиот начин на прислушување и следење

• Вкупно гласачи
    122
1. Дали сите луѓе по затвори се виновни? :)
Да!

Затоа што тие што се неправедно обвинети за нешто, ги јаде помрачината, односно биваат елиминирани, психички или физички.
2. Дали ако законов беше донесен пред 3 години еднакво ноншалантно ќе искоментираше брату Трн?
Не ми прави разлика временски :) Пак ќе ти кажам, и за време на телефонските разговори ти кажувам - не ми чуе! Ако правам нешто што е погрешно, нек ме снема...или како беше онаа „Ако грешам, нека изгорам“ :)

Најнов моден хит:
-На пазарот се појавија кечиња со многу “тељ“-жица во нив,како одговор на Албанскиот блок за контра законот со кој се одобрува прислушкување во секоја прилика.:smir:

Да!

Затоа што тие што се неправедно обвинети за нешто, ги јаде помрачината, односно биваат елиминирани, психички или физички.

Не ми прави разлика временски :) Пак ќе ти кажам, и за време на телефонските разговори ти кажувам - не ми чуе! Ако правам нешто што е погрешно, нек ме снема...или како беше онаа „Ако грешам, нека изгорам“ :)

А пример по телефон му викаш на Серпико:
- Абе друже, владата нешто ми оди настрана....ај да се најдеме и да организираме некои протести оти не оит вака.
И ?
Утре читаме тука на форум....Трнчо, колегата форумски, уапсен поради примање на мито.
Му нашле 2 000 еу. обележани банкноти во колата.
И ?
Пак ќе ти важи првата точка:)

Најнов моден хит:
-На пазарот се појавија кечиња со многу “тељ“-жица во нив,како одговор на Албанскиот блок за контра законот со кој се одобрува прислушкување во секоја прилика.:smir:
Многу смешно ABC, ха-ха. Незрело од твоја страна...

А пример по телефон му викаш на Серпико:
- Абе друже, владата нешто ми оди настрана....ај да се најдеме и да организираме некои протести оти не оит вака.
И ?
Утре читаме тука на форум....Трнчо, колегата форумски, уапсен поради примање на мито.
Му нашле 2 000 еу. обележани банкноти во колата.
И ?
Пак ќе ти важи првата точка:)
Не си ти доволно интелигентен за да направиш некои работи без да имаш последици, затоа ќе ти одбијам на размислување :smir:

Не си ти доволно интелигентен за да направиш некои работи без да имаш последици, затоа ќе ти одбијам на размислување :smir:

Хехехе....
Во ред....сокол 1.

Браво...браво...танго...зулу.
Алфа 111.............................тојански коњ.:pos:
Зулу 2....се исклучува.

Демократија....до јаја.
Па ти биди пак интелигентен.

Реален, помалку детективски и филмови со политички заговори гледање, мислам подобро ќе ти биде:smir:

Реален, помалку детективски и филмови со политички заговори гледање, мислам подобро ќе ти биде:smir:

Мора да се привикнувам бе :)
Што да правам кога времето и Никола налагаат така.

Јас често прам антидржавни муабети преку телефон, али сега немам кредит. Дали МВР ќе ми купува кредит за да може да ме прислушкува?? пошто од нивен интерес е да слушнат што лајам јас против власта.

Си купил нов RAM? :)

Ти па.
Рамот ми е арен.
Него windows-от у полесдно време многу ми го преоптеретува рамот.
Тоа е работата.
Дали е некој вирус, дали настинка....појма неам.
Никако денес да ти се погоди О.С
Не знаеш кој од кој е полош :)

Абе ја викам...само ДОС за нас.
Ама никој не верва.

Ако правиш антидржавни муабети, значи работиш за друга држава?:smir:

А бе остај ти то сега.... друга трета, поентата е еве имам толку многу да кажам а немам кредит. Ко дале милиони евра за опрема можат барем на проверени неприатели на државата да му купат убави мобилки и неограничен кредит за зборање. (Барем 2 мегапиксели камера, МП3 да фаќа, да има 2 Гига картица и тач скрин) на чоек да му е милина да збори против неа.

(Барем 2 мегапиксели камера, МП3 да фаќа, да има 2 Гига картица и тач скрин) на чоек да му е милина да збори против неа.

Јок пазар.

Тоа што си го напишал на форумот на инспекторите за безбедност им е доста за да разберат со каков државен непријател си имаат работа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom