Better Call Saul

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Не се гледа серијава без српски/хрватски превод, а нигде не може да се најде у пм.

Ич не го сакав Чак после тоа шо му го направи на Џими минатата сезона, ама во епизодава изгледаше многу поразумен од претходно. Пак е идиот со тоа шо мисли дека е подобар од сите, ама барем можам да разберам зошто му е смачено од игрите на Џими.

Настрана од тоа, Туко е еден од најинтересните ликови и во BCS и во ВВ. Се надевам ќе се појавува почесто тука. Иако знаев како ќе завршат и тој и Мајк ради BB, тие сцени сепак беа цело време напнати. Tight, tight, tight!

wLjyL5k.jpg

Дечкото да не ви е познат?

Дечкото од салонот за мебел што беше у подрумот, првата жртва на ВВ.

Крејзи Ејт!

*гифче од реакцијата на Волтер Вајт кога Џеси му кажа дека работи со некој тип што го викаат Крејзи Ејт во стил „ме заебаваш, што име е тоа“*

Налетав на темава, не знаев дека веќе излегле 4 епиоди од втора сезона :brlav:

‘Better Call Saul’ Renewed For Third Season At AMC

Последнава беше гњаважа од епизода... а и што да се очекува кога најдосадните сцени се со Ким и Чак во нив, а епизодава пола беше посветена на нив, па згора на се и заедно имаа момент. Заспав.

Последно уредено:
До сега поинтересни ми се дешавкиве на Мајк,со Џими не се дешава ништо интересно.

Мене на обратно, не сум толку заинтересиран со Мајк и гангстерската приказна, со Џими не се дешава многу, но и тоа малце шо се дешава ептен добро е прикажано. Серијата нема утка засега

Ken Wins по втор пат го јадеше стапот. Сега и од Џими. :D

Мајк како ги реши :aplauz:

Нека ме потсети некој што скоро ја гледал ББ, на крајот внуката на Мајк ги добива парите што ги штедеше за неа или не, оти се сеќавам имаше некои сцени кога полицијата му го заплени сефот но не ми текнува дали сите пари му ги земаа.

Мајк е matherfucker,последната епизода ме потсети на ова.

mike_ehrmantraut_by_johncatalano-d6o8sad.jpg

Кој е следен да се појави во серијава после The Cousins? Џеси? :icon_mrgr:

Инаку засега случкиве со Мајк се ептен поинтересни, Џими како да е во сенка, не му се допаѓа работното место. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom