Better Call Saul

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Кој е следен да се појави во серијава после The Cousins? Џеси? :icon_mrgr:

Инаку засега случкиве со Мајк се ептен поинтересни, Џими како да е во сенка, не му се допаѓа работното место. :icon_lol:

Па многу веројатно е дека Џеси ќе се појави. Џеси пред Хајзенберг се плеткаше со тие дилерите а овие скоро сите се појавија засега така да кај и да е очекувам и Џеси да се појави. :D

Ептен глупо ќе биде да се појави Џеси.

Дејствието на BCS се случува негде 2001/2002. BB почна 2008 со прва сезона. Прашање е колку време во серијата помина за тие 5 сезони, но се знаеше дека се случува во сегашно време. Better Call Saul е prequel поставен отприлика 5 години пред случувањата во BB. Ако Џеси имаше некои 20-на години на почетокот на BB, тука треба да биде 15-годишен. А Арон Пол 40 ќе направи уште малце.

Џеси едино би можел да се појаави во пост-ББ сцените каде Саул е веќе со нов идентитет во сендвичарата (сцените што ги даваат чат-пат на почетокот на некои епизоди)

Ептен глупо ќе биде да се појави Џеси.

Дејствието на BCS се случува негде 2001/2002. BB почна 2008 со прва сезона. Прашање е колку време во серијата помина за тие 5 сезони, но се знаеше дека се случува во сегашно време. Better Call Saul е prequel поставен отприлика 5 години пред случувањата во BB. Ако Џеси имаше некои 20-на години на почетокот на BB, тука треба да биде 15-годишен. А Арон Пол 40 ќе направи уште малце.
Па да ти кажам право ни овие мексиканциве не се нешто помлади на изглед, а ни Мајк :D
На 90% нема ни да им текне, ама заебаното е ако ти текне, ти се руши целиот филм :D

Глупо е тоа со изгледот, кога можеа да се појават Мексиканциве, Туко, Хектор итн, тој што го насамарија со текилата, зошто да не и Џеси? Никој не очекува да биде главен лик или што знам јас, туку некоја сосема различна сцена каде што купува дрога или нешто сосема трето.

И тој самиот веќе имаше изјавено дека би сакал да се појави во BCS, а рече и дека можеби веќе има снимано некоја сцена. Можеби сега е веќе рано, но јас мислам дека ќе се појави во наредните сезони.

Џеси ќе има сцена од 2 секунди каде професорот го запишува а тој му вика: „Зошто неоправдан?!“

90

Ја секако очекувам Мр. Вајт да се појави, ако не друго бар како му пере кола на некој :icon_mrgr:

AAEAAQAAAAAAAAJNAAAAJDdmZWM1ZjMxLTlhZTEtNGI2Zi1hZWE3LWM3OTg5ZTMwN2U1Yg.jpg

Готово почнаја да ми се мешаат со ББ.

Јас оваа сцена мислев дека е од ББ:pos:

Чак- ѓубре снобовско.

Доволно беше само да чуе дека Џими пробува да направи нешто ново, да постигне успех и заборави и на болест и на фобии, по цена на животи здравје реши да го саботира (преку Ким, но реално нему не му беше ни гајле за Ким или за банката).

„Одмаздата“ на Џими со документите ќе му се врати како бумеранг, особено во односите со Ким.

Ова што се случи на крајов од епизодава денешна, може да даде резултат кој што би рекол дека очекував и очекувам да се да случи наредна епизода, но не како што што наведе крајов. Да му се слоши, но не да има удар со глава у „ивица“ како у случајов.
Ќе биде интересна последна епизода од сезонава.

Како го изработи Мајк тоа со камионот, ме потсети на Волт во ББ со некои негови генијални планови. (y)

Дај нека умре више, органски не се поднесува.

За Чак зборуваш?

Ептен се напсна со ривалството со Џими, две епизоди по ред животот си го ризикува (може и нема да преживее) само и само да докаже дека брат му не е способен да биде авдвокат.

А Ким иначе многу поштена, не го одби „поклонот“ од Џими. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom