Better Call Saul

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Колку време ќе чекаме сеа за втора сезона ? (n)

K3yaOVu.jpg

Да.

Ок, во епизодава го видов најголемото уше до сега :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Чоекот пред црквата.... кога му бара цигара ...

Цела сезона чекам пресвртна точка за да се создаде Сол Гудман али не начекав. Изгледа ќе се оди многу побавно ценејќи според првата сезона. Не дека е лошо де, само што избрзав со заклучок, silly me.

Уживав во финалето! Супер ми беше, се смеам како луд. :vozbud:

Хауард беше крајно антипатичен ама излезе дека немал ништо против Јими. Sorry I called you a pig fucker. :pos:Очекував дека ќе направи некоја глупост во старечкиот дом. Приказната за Chicago sunroof, Slippin' Jimmy, приказнава... :pos: Очекував и дека ќе се зафркнат на крајот и ќе заврши пак во затвор, ама не. Греота за дебелиот, барем насмеан си отиде. Му пукна филмот важно, no more Mr. Nice Guy, ќе го гледаме сега оној Сол на кој не му трепнува око што го знаеме.

Што знам, мене серијава ми е како ББ, да, но без напнатите трилер моменти, со повеќе хумор на сметка на тоа. И бонбона си е вака.

Следната сезона ќе има 13 епизоди. Едвај чекаме!

следната сезона за година дена...

Ја изгледав за три дена завршно со послдната епизода пред 15 минути. Бев скептичен уште кога го најавија спинофот, не верувам дека во Сол Гудман има доволно материјал за главен лик во серија, но сум бил грешка, плус тука и легенарниот Мајк.

Го има серијата тој ББ квалитет, се осеќа низ сцените, низ глумата, низ музиката. Може да извади перфектни уште 2-3 сезони.

Само што ја изгледав првата сезона и сум презадоволен од серијава иако малку беше споро темпото и на моменти досадно.
Се чека нова сезона. :)

Озбилно? Ич не пратев и појма немав кога е новата сезона, супер (y)

Lol, не сум приметил дека сум пишал у 1 саат сабајле. Утре ќе биде торентот, денес била премиерата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom