Better Call Saul

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Ова на крајов на 8ма не го сфатив, Чак што излезе надвор, и ја пушти кутијата, ова позитивно ви делува или инегативно ..

ја кога го видов мислев дека ке западни пак и ке умре за се да остане у рацете на Сол, па шознам :) (негативно)

Ова на крајов на 8ма не го сфатив, Чак што излезе надвор, и ја пушти кутијата, ова позитивно ви делува или инегативно ..

ја кога го видов мислев дека ке западни пак и ке умре за се да остане у рацете на Сол, па шознам :) (негативно)
Позитивно е ;) ... ќе се увериш денес....

Позитивно е ;) ... ќе се увериш денес....
Ај без спојлери плс плс.

Некои од нас работат преку ден, не можат да живеат по американско време. :D:D:D[DOUBLEPOST=1427780837][/DOUBLEPOST]Ќе има и некој од старата банда. Закон.

http://www.theguardian.com/tv-and-radio/tvandradioblog/2015/mar/27/vince-gilligan-better-call-saul

http://www.digitalspy.co.uk/ustv/s2...ds-for-breaking-bad-fans.html#~p8upRjA8xG1GzR

Последно уредено:
Колку брутално го запусти Џими, еј. Oвај со години му носи мраз во фрижидерче и го покрива со вселенски кебиња, а Чак му враќа со тоа шо го дупи в уши со години. Фак Чак. Хитлер/Сатаната пак не бил толку лош, само сакал да го омекне ударот малку.

Леле какво копиље испадна Чак...
Мајк полека навлегува во матни води, тоа ќе се спои со дејството на Џими и очекувам серијава да се крене на динамичност, сеа секако не BB стил али ќе биде жустро.

12222.PNG
Lester.png

Овој беше во групата на Jack Welker мислам дека Lester се викаше како и да е ако не е тој поправете ме
Се надевам ќе појават нео нацистите во серијава :D
Иначе одлична епизода многу ми се допадна за сега сите епизоди се 10/10

Последно уредено:
Тревор од ГТА5 вууу типот требало да има поголема улога :) кој психо лик :)

Не очекував брат му да биде шиткач.
Иначе претходната епизода, толку се задлабочи во случајот, што заборави да изглуми лудило :D

tmnifvmu4sn0gwqxfpj7.gif
[DOUBLEPOST=1427903556][/DOUBLEPOST]Ова со Чак има логика до негде.
Џими е поранешен криминалец,кој се обидува и се труди да не биде лош човек и да работи чесно,но никој не верува во него,дури ни неговиот брат.
Мислам дека тука треба да биде пресвртната точка каде што Џими станува Сол Гудман.

Последно уредено:
Се надевам ќе појават нео нацистите во серијава :D
Мани ги тиа. Нив ги нејќам уште кога тај Тод (Meth Damon) го уби тоа детето со тарантулата.

Сеа со BCS повеќе одат накај Мексиканските картели. Начо и компанијата. Или Игнацио Варга се викаше. Којзнае...

Најверојатно Џими ќе ги земе парите и се претвара у Saul Goodman што би значело 2ра сезона ќе биде многу поинтересна.

Мани ги тиа. Нив ги нејќам уште кога тај Тод (Meth Damon) го уби тоа детето со тарантулата.

Сеа со BCS повеќе одат накај Мексиканските картели. Начо и компанијата. Или Игнацио Варга се викаше. Којзнае...
И јас не го сакав толку многу Meth Damon xDDD ама ако не беше тој Walter ништо немаше да добие од 80 милиони но ете ради Тод Walter си зеде 10-11 милиони :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom