Бен Афлек е новиот Бетмен

• Креатор на темата Креатор на темата gt80
  • Време на започнување Време на започнување
Ах нееее !!! :( .... најголемото промашување што може да го направат е да го изберат овој за улогата на Бетмен .... убаво еден спомна погоре со мислење е дека едноставно има лоша фаца која ја гледаш секој ден и не ти бега од мислите .... Бејл не беше таков лик .... коа ќе помислам на Афлек ми доаѓа флеш потсетување од задникот на Џеј Ло од спотот со Џени од Шутка блокот ....
мој избор е Jim Caviezel или пак Jon Hamm .... навистина сум длабоко разочаран од лошиов избор .... Бог нека им е напомош !!! :tapp:

http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=19784

Sto posto si ti die hard fan na Batman i tolku dobro znaese deka Ledger ke ispadne takov Joker.....ma nemoj da me jebesh bre.....ova ispadna site fanovi na batman....ili toa e u moda denovive ko ringlata na kiko pa da se ostai komentar na fb i nasekade

Јас, напротив, мислам дека Бен Афлек е одличен актер, само што направил неколку грешки кога бирал улоги. Ако го изгледате во Chasing Amy ќе го промените мислењето за него затоа што тука се надминува себеси. Нема потреба од паника, Бетмен ќе биде безбеден. :noze:

Cus3Npt.gif

:D

Бетмен ќе биде безбеден. What an odd thing to say. Него, кажувај што да правиме со темиве, овде, во Супермен темата и во генерални се збори исто. Дали Бен е кастиран за Man of Steel продужение или за стендалоун почеток на Justice league франшиза или што? Оти не сум го гледал уште Суперменот, па една тема да имаме само за тоа. Инаку се согласувам, не е толку лош Афлек, за блокбастер со ефекти и повеќе суперхерои = повеќе акција, не ми е ни битна глумата. Затоа, behold mortals:

HTeXXiK.jpg

A кога сме кај желби, погледнете го ова, мислам дека ако се деси ќе го изеде за ужинка на Avengers. :vozbud:
Без дополнително да се хајпам што се шушка дека Bryan Cranston ќе биде Lex Luhtor. :vozbud:

Колку е само не битно што Бен Афлек ќе биде новиот Бетмен, редно време е еднаш засекогаш да почнат ваквите глупи филмови да добиваат лош скор на благајните, за да им текне на тие од Холивуд дека време е нешто ново, а не екранизација на стрипови.

Пред некој месец имаше шпекулации дека го бараат Ben Affleck да го режира Justice League филмот. А исто се зборуваше и дека нели, режира само филмови во кои што и глуми, па така не би прифатил. Ама после ова најверојатно и ќе биде режисер на Justice League.
Just my two pennies worth.

374145f5_640px.jpg

Ја така го замишљам бетменот...Фиууу со крилјата..Паууу со рацете...Бууум со нозете...ФАШИУУУУУ

Ја читам статијава од кај Јонзе на wall, http://www.pajiba.com/think_pieces/...t-the-fck-up-about-it.php#Dpkel0BcLB1YpAql.01

И си викам хмм, ок, има поента човеков ... оп, good one, ... oooоп, very good one indeed и доаѓам до

And don’t think you Affleck supporters are getting away clean, either. Because I can still throw Forces Of Nature, Surviving Christmas, Armageddon, and f*cking Gigli at you.

И си викам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom