Бен Афлек е новиот Бетмен

• Креатор на темата Креатор на темата gt80
  • Време на започнување Време на започнување
кога и да прочитам дека Бејл нема да биде новиот бетмен...

320.gif

:place:

Ова се знаеше, кажа после последниот бетмен дека се збогува од улогата.

Што не го вратија Џорџ Клуни или Вал Килмер :coffee:

Џорџ Клуни пак боље избор според мене (али за постариот, оној, футуристичен Бетмен) :D. Можеби за во Justice League.

Pogoden e za ulogata....za toa so saka da go pravi ovoj reziser Afleck e perfekten

Кога би го режирал јас Бетмена, би избрал некој не толку познат глумец (како што е примерот со Супермен), и би го направил да биде бетмен. И у никој случај нема да го правам реалистичен акциони трилер што се дешава у њујорк или некој друг поголем град као што прави Кристофер Нолан, него ке ја забегам публиката во еден готички свет како што го направи Тим Бартон, само што ке биде многу подобар зашто сега постојат компјутерски ефекти, па макар и цел бил студиски како што е стил на 300 и СинСити.

Ако некој е за смеење тоа е Бејл како Бетмен, се сеќавам прв пат кога го гледав Batman begins се згазив од смеење со тоа муцката од километар се гледа дека е Брус Вејн, каков фејл е таа цела трилогија... Колку и да не е стрип експерт Бартон, неговите ми се каде каде посимпатични по мрачни и интересни него на Нолан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom