Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.282
Поени од реакции
46.733
Aфлек не е лош глумец, напротив, али изборот на улоги му е заштосимемајкородила, огромен дел од нив, со мали исклучоци ко Гигли.
За режисер каков е глупо е да се говори, во неговите филмови е одличен што му фрла огромна контрадикторност на неговата кариера каде имаш милион прашалници со кој памет ја прифатил таа и таа улога.

И јебига, има таква репутација у Холивуд и по дифолт се плука врз него, нејсе, мене некако не ми одговара за оваа улога ко профил на глумец, а и воопшто, филм со Бетмен и Супермен мене лично ми е дебилна ствар, и истото незнам дали планираат да го поврзат со триологијата со Бејл, тек тогаш, убер дебилна работа ќе ми е филмов. Значи Афлек нема никаква врска со моите ниски очекувања од овој филм кој ќе дојде за 2 години.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.411
Поени од реакции
25.295
Дердевил беше лош од причина што Бен Афлек во една сцена носеше леќи, во друга не. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Првата промотивна слика за продолжението на Man of Steel:

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
нека умре Афлек па и него ќе го хајпаат

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Што ве вртам, јас не избрзувам со одлука за Афлек.
Филмот е за Супермен а не за Бетмен така да кој ќе биде Бетмен не е ненормална работа.

А и Бејл воопшто не беше добар Бетмен.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.920
Поени од реакции
11.296
Според тоа дека е беспотребно уште Бетмени да се прават, ирелевантно е кој ќе глуми, може и Благоја Чоревски да го стават комотно, исто ми е.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Trance
Прочитав некаде препорака ама не ме воодушеви зошто на пола филм откриваш што ќе се случи на крајот. Нејсе малку за приказната главниот лик ќе украде вредна слика но ќе се спречкат со партнерот и тој ќе го загуби памтењето. Единствен начин за да се дојде до сликата е тој да се сети што се случило. Единствен начин е хипнозата и сега не би сакал да ви го расипам филмот погледнете го. Според мене за тепање време е добар ама не е ништо посебно. Оцена 6/10 имаше и многу фантазија.
1. Како откри шо ќе се случи на крајот?
2. Каде имаше фантазија у филмов?
Пиши у спојлер да не им го зезнеш филмов на другиве.
Justice League одамна се чекаше такво нешто, не знам зошто ви е чудно.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Афлек од една страна слаб актер, од друга одличен режисер !

п.с добар филм е Le Samourai, убаво изработена крими драма

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.411
Поени од реакции
25.295
Јас, напротив, мислам дека Бен Афлек е одличен актер, само што направил неколку грешки кога бирал улоги. Ако го изгледате во Chasing Amy ќе го промените мислењето за него затоа што тука се надминува себеси. Нема потреба од паника, Бетмен ќе биде безбеден. :noze:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.447
Поени од реакции
6.125
Само шо го изгледав Before Midnight, 10 минути пробвам да најдам зборој за да го пофалам али не можам да ги најдам соодветните. Можит зато шо сум сеуште под импресии или дека сум фасциниран од режисерот кој по втор пат успеват да ги задржит високите стандарди кои ги постави со првиот филм од трилогијава(живи и здрави до 2022,па можит немат да останит на трилогија).

Само ми падна чудно, дали е до новиот с'рч енџин на кајгана или стварно филмов е ретко спомнуван на подфорумов, а скоро месец и пол имат добра(hd rip) верзија по интернетов.

G

grande-juve

Гостин
Само ми падна чудно, дали е до новиот с'рч енџин на кајгана или стварно филмов е ретко спомнуван на подфорумов, а скоро месец и пол имат добра(hd rip) верзија по интернетов.
Блуреј чекаме, размазени сме :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom