Battlestar Galactica

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
:nesvest:

Тие што ја немаат гледано новата епизода нека не читаат понатаму..

Не, озбилно, не читај понатаму ако не сакаш да си го упропастиш гледањето.

----------------------------------------------------

Сепак не бил ни Gaeta, ни Adama.
The final Cylon is.. *drumroll* Ellen Tigh.

Излезе дека the Final Five живееле пред 2000 години на Земјата - колонија создадена пред 3600 години од тринаесеттото племе, составено во целост од - Сајлонци. О_О

In other news, Dee се самоуби (:(), а Starbuck на Земјата си го најде претходното (мртво) тело заглавено во остатоците од стариот Viper. Со оглед на тоа што Ellen is the FC, што е тогаш Starbuck (ОК, освен the harbinger of death, според хибридот)? (=

:nesvest:

Тие што ја немаат гледано новата епизода нека не читаат понатаму..

Не, озбилно, не читај понатаму ако не сакаш да си го упропастиш гледањето.

----------------------------------------------------

Сепак не бил ни Gaeta, ни Adama.
The final Cylon is.. *drumroll* Ellen Tigh.

Излезе дека the Final Five живееле пред 2000 години на Земјата - колонија создадена пред 3600 години од тринаесеттото племе, составено во целост од - Сајлонци. О_О

In other news, Dee се самоуби (:(), а Starbuck на Земјата си го најде претходното (мртво) тело заглавено во остатоците од стариот Viper. Со оглед на тоа што Ellen is the FC, што е тогаш Starbuck (ОК, освен the harbinger of death, според хибридот)? (=
По логиката во серијава и Starbuck би требала да е Cylon, не знам што друго би можела да биде, ама па наводно вкупно беа 12, така да beats the hell out of me.

Ne me iznenadi voopsto koj e petiot Cylon. Toa bese nekako najaveno na forumite. Sakale da priakzat ljubov koja trae poveke zivoti.
Sakam samo da go vidam krajot na serijava veke ednas i da preminam na Caprica.

Ej novava epizoda bese super. Vaka dobra epizoda nemav gledano od vtora sezona.(zboruvam za 13 epizoda od 4 sezona).

Почнаа и Колонијалците да се чистат меѓу себе.. само, баш тие граѓански војни ми се досадни.. дај нека ја завршат митологијата како што треба :)

За сите фанови на Галактика има еден форум да ви препорачам специјализиран за Галактика и полн со многу забегитиси како нас. Можете да дискутирате за епизодите старите серијали и др.
www.galacticabbs.com

стигнав со гледање на епизодите до 4 та сезоа 4 та епизода
го гледав и Разор после 3 тата и кратките флешбекс епизоди на нет
сега продолжувам понатака да гледам, а епизодиве што се нови ги спуштам ама не гледам, чекам да ги стигнам
за мене како љубител на научна фантастика
многу јака серија :smir:

Долго време серијава запаѓаше во некоја тешка драма и долго се чекаше на малце акција, било каква акција па макар било и
цивилна војна
. Последната епизода ги живна малце работите.

Да да откако се спасија од Нова Каприка некако серијата затупе малку. Немаше акција. Ама работите идат на подобро:wink:

Луѓе ја само да ве прашам пошто гледам сегде викаат оваа е последна. Дали некој читал по нет дали ова ќе е последната или ќе има и 5та и ве молам глејте да ми разубавите вечер и кажете ќе има уште една.

Луѓе ја само да ве прашам пошто гледам сегде викаат оваа е последна. Дали некој читал по нет дали ова ќе е последната или ќе има и 5та и ве молам глејте да ми разубавите вечер и кажете ќе има уште една.

Имаш уште седум цели епизоди и крај капут. Али не се секирај ќе прават друга серија Каприка нешто како prequel на оваа серија.

Имаш уште седум цели епизоди и крај капут. Али не се секирај ќе прават друга серија Каприка нешто како prequel на оваа серија.

Абе оваа е незаменлива бе брат и мислам според тоа до сеа што го видовме и тоа што читав дека ќе биде дека може упте минимум една сезона да се направи па борби ова она и слично.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom