Battlestar Galactica

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
:nesvest:

Тие што ја немаат гледано новата епизода нека не читаат понатаму..

Не, озбилно, не читај понатаму ако не сакаш да си го упропастиш гледањето.

----------------------------------------------------

Сепак не бил ни Gaeta, ни Adama.
The final Cylon is.. *drumroll* Ellen Tigh.

Излезе дека the Final Five живееле пред 2000 години на Земјата - колонија создадена пред 3600 години од тринаесеттото племе, составено во целост од - Сајлонци. О_О

In other news, Dee се самоуби :)(), а Starbuck на Земјата си го најде претходното (мртво) тело заглавено во остатоците од стариот Viper. Со оглед на тоа што Ellen is the FC, што е тогаш Starbuck (ОК, освен the harbinger of death, според хибридот)? (=

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
:nesvest:

Тие што ја немаат гледано новата епизода нека не читаат понатаму..

Не, озбилно, не читај понатаму ако не сакаш да си го упропастиш гледањето.

----------------------------------------------------

Сепак не бил ни Gaeta, ни Adama.
The final Cylon is.. *drumroll* Ellen Tigh.

Излезе дека the Final Five живееле пред 2000 години на Земјата - колонија создадена пред 3600 години од тринаесеттото племе, составено во целост од - Сајлонци. О_О

In other news, Dee се самоуби :)(), а Starbuck на Земјата си го најде претходното (мртво) тело заглавено во остатоците од стариот Viper. Со оглед на тоа што Ellen is the FC, што е тогаш Starbuck (ОК, освен the harbinger of death, според хибридот)? (=
По логиката во серијава и Starbuck би требала да е Cylon, не знам што друго би можела да биде, ама па наводно вкупно беа 12, така да beats the hell out of me.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Ne me iznenadi voopsto koj e petiot Cylon. Toa bese nekako najaveno na forumite. Sakale da priakzat ljubov koja trae poveke zivoti.
Sakam samo da go vidam krajot na serijava veke ednas i da preminam na Caprica.

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.491
Поени од реакции
1.872
Чекајте,па освен Елен и Старбак испадна дека е Сајлон така?

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Ej novava epizoda bese super. Vaka dobra epizoda nemav gledano od vtora sezona.(zboruvam za 13 epizoda od 4 sezona).

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Почнаа и Колонијалците да се чистат меѓу себе.. само, баш тие граѓански војни ми се досадни.. дај нека ја завршат митологијата како што треба :)

Neno-WH

Anyone interested?
Член од
21 септември 2008
Мислења
281
Поени од реакции
17
За сите фанови на Галактика има еден форум да ви препорачам специјализиран за Галактика и полн со многу забегитиси како нас. Можете да дискутирате за епизодите старите серијали и др.
www.galacticabbs.com

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
стигнав со гледање на епизодите до 4 та сезоа 4 та епизода
го гледав и Разор после 3 тата и кратките флешбекс епизоди на нет
сега продолжувам понатака да гледам, а епизодиве што се нови ги спуштам ама не гледам, чекам да ги стигнам
за мене како љубител на научна фантастика
многу јака серија :smir:

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Долго време серијава запаѓаше во некоја тешка драма и долго се чекаше на малце акција, било каква акција па макар било и
цивилна војна
. Последната епизода ги живна малце работите.

Neno-WH

Anyone interested?
Член од
21 септември 2008
Мислења
281
Поени од реакции
17
Да да откако се спасија од Нова Каприка некако серијата затупе малку. Немаше акција. Ама работите идат на подобро:wink:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Луѓе ја само да ве прашам пошто гледам сегде викаат оваа е последна. Дали некој читал по нет дали ова ќе е последната или ќе има и 5та и ве молам глејте да ми разубавите вечер и кажете ќе има уште една.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Луѓе ја само да ве прашам пошто гледам сегде викаат оваа е последна. Дали некој читал по нет дали ова ќе е последната или ќе има и 5та и ве молам глејте да ми разубавите вечер и кажете ќе има уште една.
Имаш уште седум цели епизоди и крај капут. Али не се секирај ќе прават друга серија Каприка нешто како prequel на оваа серија.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Имаш уште седум цели епизоди и крај капут. Али не се секирај ќе прават друга серија Каприка нешто како prequel на оваа серија.
Абе оваа е незаменлива бе брат и мислам според тоа до сеа што го видовме и тоа што читав дека ќе биде дека може упте минимум една сезона да се направи па борби ова она и слично.

Kajgana Shop

На врв Bottom