Овердрајв
Модератор
- Член од
- 5 ноември 2005
- Мислења
- 4.255
- Поени од реакции
- 569
Да, за 7 минути почнува во САД и Канада.Значи денес излегува нова епизода?
Инаку, типувам на Felix Gaeta..
Да, за 7 минути почнува во САД и Канада.Значи денес излегува нова епизода?
:nesvest:
Тие што ја немаат гледано новата епизода нека не читаат понатаму..
Не, озбилно, не читај понатаму ако не сакаш да си го упропастиш гледањето.
----------------------------------------------------
Сепак не бил ни Gaeta, ни Adama.
The final Cylon is.. *drumroll* Ellen Tigh.
Излезе дека the Final Five живееле пред 2000 години на Земјата - колонија создадена пред 3600 години од тринаесеттото племе, составено во целост од - Сајлонци. О_О
In other news, Dee се самоуби (), а Starbuck на Земјата си го најде претходното (мртво) тело заглавено во остатоците од стариот Viper. Со оглед на тоа што Ellen is the FC, што е тогаш Starbuck (ОК, освен the harbinger of death, според хибридот)? (=
Имаш уште седум цели епизоди и крај капут. Али не се секирај ќе прават друга серија Каприка нешто како prequel на оваа серија.Луѓе ја само да ве прашам пошто гледам сегде викаат оваа е последна. Дали некој читал по нет дали ова ќе е последната или ќе има и 5та и ве молам глејте да ми разубавите вечер и кажете ќе има уште една.
Абе оваа е незаменлива бе брат и мислам според тоа до сеа што го видовме и тоа што читав дека ќе биде дека може упте минимум една сезона да се направи па борби ова она и слично.Имаш уште седум цели епизоди и крај капут. Али не се секирај ќе прават друга серија Каприка нешто како prequel на оваа серија.