Battlestar Galactica

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Абе оваа е незаменлива бе брат и мислам според тоа до сеа што го видовме и тоа што читав дека ќе биде дека може упте минимум една сезона да се направи па борби ова она и слично.
Нема да има петта сезона.. оваа е последна.

Член од
1 април 2006
Мислења
273
Поени од реакции
4
Само што завршив со Miniseries па сега барам некој добар торент за првата сезона. Ако има некој DvDRip по можност или пак HDTV или нешто слично за кој би постоеле и соодветни преводи за епизодите ( англиски ) ако може да ми прати по пп. Фала:smir: Инаку одлична серија, сум гледал нешто на тв ( ја даваат на канал 5 ) , последно ја гледав епизодата каде му се судеше на Балтар не знам точно која сезона и епизода , но стварно ми се виде добра и решив да почнам од почеток... позз..

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Абе оваа е незаменлива бе брат и мислам според тоа до сеа што го видовме и тоа што читав дека ќе биде дека може упте минимум една сезона да се направи па борби ова она и слично.
Добра е ама ако направеа уште една сезона ептен ќе ја проширеа. Време е да и дадат еден крај да видиме што ќе биде.

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
последнава епизода стварно динамична
набрзина ја решија работата
многу јака епизода

сега очекувам нови средби со останатите сајлони и нови борби со нив

Neno-WH

Anyone interested?
Член од
21 септември 2008
Мислења
281
Поени од реакции
17
Oфицијално другари ова е крајот на патешествието на Галактика(или тоа што остана од неа). После ова ке ја снимаат серијата Каприка која ке раскажува за животот на Каприка пред нападите и за подемот на семејството Адама. Мислам дека нема да биде како БСГ-75 ама ке провериме како и да е

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Oфицијално другари ова е крајот на патешествието на Галактика(или тоа што остана од неа). После ова ке ја снимаат серијата Каприка која ке раскажува за животот на Каприка пред нападите и за подемот на семејството Адама. Мислам дека нема да биде како БСГ-75 ама ке провериме како и да е
имаме уште 6 епизоди и после филм The Plan
е тогаш ќе е толку

ќе ми недостига нова SI-Fi серија со вселени :smir:
треба да измислат

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Уште една супер епизода. најпосле открија како се поврзани сегашните цајклонци со оние од земјата. Само ме интересира кој ќе биде новиот последен cylon. Сто посто не е уништен како што мислат. Барем знаеме дека е машко.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Wow. Ако последните 5-6 епизоди се добри колку оваа, BSG има шанси да биде прогласена за најдобра серија ever :)

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
стварно една од нјдобрите епизоди
ме остави во исчекување на наредната да видиме кој е последниот и како ќе се заврши цела приказна
иако ми е криво што ќе заврши за 5 епизоди мислам дека треба да дојдат до некој убав и конечен расплет на случувањава
да не се претерува многу

и се надевам дека ќе измислат наредната година слично добра серија

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Лелее стигнав до 7мата епизода од 4тава сезона. Сеа уште осмава да ја симнам после ќе ја чекаме цела недела за следна епизода. Фак фак фак филмов е толку добар шо можеш на него да си го :drk: :vozbud::vozbud::vozbud:

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Лелее стигнав до 7мата епизода од 4тава сезона. Сеа уште осмава да ја симнам после ќе ја чекаме цела недела за следна епизода. Фак фак фак филмов е толку добар шо можеш на него да си го :drk: :vozbud::vozbud::vozbud:
Не ми е јасно зошто ќе чекаш цела недела. Испаднати се до 15 епизода (17 ако го сметаш фимот за првите 2 епизоди од 4 сезона).

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Не ми е јасно зошто ќе чекаш цела недела. Испаднати се до 15 епизода (17 ако го сметаш фимот за првите 2 епизоди од 4 сезона).
Не не грешка. Таа страницата што ја гледав не ја апдејтувале. Видов дека дошле до 15та од 4та сезона. Имам занимавка добро е.:vozbud:

Neno-WH

Anyone interested?
Член од
21 септември 2008
Мислења
281
Поени од реакции
17
Дали мислите ко мене дека треба да има малку повеќе битки со вајпери и раидери и рокање со нуклеарки??

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Дали мислите ко мене дека треба да има малку повеќе битки со вајпери и раидери и рокање со нуклеарки??
Леле сеа ако сакаш повеќе такви ствари барај друг филм. Едноставно филмов е правен за сите вкусови по малце. Искрено тензијата и исчекувањето во филмот што се создава едноставно ни тие битки нема да ти требаат туку само ќе сакаш да знаеш кој е кој и што направил како што. Секоја епизода битки вајпери нуклерки и одма рејтинзи ќе им паѓаат.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Последна епизода ќе трае 2 часа без реклами, и најверојатно ќе биде поделена над ва дела. Од продуциската куќа им имаат дадено одврзани раце да ја направат колку и долга и да сакаат само да има задоволителен крај.

Kajgana Shop

На врв Bottom