Божино
4815162342
Првиот на крај ќе има преку 13 кикса сигурно... Третина од мечевите. Мизерија тешка стварно.Четврти сме со нерешени и пораз цел месец :v
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Првиот на крај ќе има преку 13 кикса сигурно... Третина од мечевите. Мизерија тешка стварно.Четврти сме со нерешени и пораз цел месец :v
Се гледа кај ти е паметот уште. Тоа што го немаш, тоа го сакаш. Во потсвеста ти е влезеноСе напали Вишко на крај, последните 30 секунди ко до оргазам ги одбројуваше.
Луда лига и Њукасл го победи Тотенхем. Боље шанса од годинава Арсенал нема да има за освојување на ЛШ.
Доста мори со тој сурат да ти ебам суратот мајчин да ти ебам. Кажи ми некоја утакмица наредно коло и не ми паламуди тукакажи си се да знам барем да те поздравам ко ќе ме сретниш другиот пат или некој лош сурат си па се криеш![]()
Се напали Вишко на крај, последните 30 секунди ко до оргазам ги одбројуваше.
Луда лига и Њукасл го победи Тотенхем. Боље шанса од годинава Арсенал нема да има за освојување на ЛШ.
Се гледа кај ти е паметот уште. Тоа што го немаш, тоа го сакаш. Во потсвеста ти е влезеноГотов си Видук ќе скрениш уште малку.[DOUBLEPOST=1450033218][/DOUBLEPOST]
Доста мори со тој сурат да ти ебам суратот мајчин да ти ебам. Кажи ми некоја утакмица наредно коло и не ми паламуди тука
А Јунајтед?
Арсенал шампиони?
Само Чичарито да го вратиме првин.
Се гледа кај ти е паметот уште. Тоа што го немаш, тоа го сакаш. Во потсвеста ти е влезеноГотов си Видук ќе скрениш уште малку.[DOUBLEPOST=1450033218][/DOUBLEPOST]
Доста мори со тој сурат да ти ебам суратот мајчин да ти ебам. Кажи ми некоја утакмица наредно коло и не ми паламуди тука
Се напали Вишко на крај, последните 30 секунди ко до оргазам ги одбројуваше.
ЛШ бе ЛШ. што се чудиш, што е тука нејасно?ЛШ??
ЛШ??
ЛШ бе ЛШ. што се чудиш, што е тука нејасно?![]()