Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Четврти сме со нерешени и пораз цел месец :v
Првиот на крај ќе има преку 13 кикса сигурно... Третина од мечевите. Мизерија тешка стварно.

Се напали Вишко на крај, последните 30 секунди ко до оргазам ги одбројуваше. :pos:

Луда лига и Њукасл го победи Тотенхем. Боље шанса од годинава Арсенал нема да има за освојување на ЛШ.

Се напали Вишко на крај, последните 30 секунди ко до оргазам ги одбројуваше. :pos:

Луда лига и Њукасл го победи Тотенхем. Боље шанса од годинава Арсенал нема да има за освојување на ЛШ.
Се гледа кај ти е паметот уште. Тоа што го немаш, тоа го сакаш. Во потсвеста ти е влезено :D Готов си Видук ќе скрениш уште малку.[DOUBLEPOST=1450033218][/DOUBLEPOST]
кажи си се да знам барем да те поздравам ко ќе ме сретниш другиот пат или некој лош сурат си па се криеш :cautious:
Доста мори со тој сурат да ти ебам суратот мајчин да ти ебам. Кажи ми некоја утакмица наредно коло и не ми паламуди тука

А Јунајтед?

Се гледа кај ти е паметот уште. Тоа што го немаш, тоа го сакаш. Во потсвеста ти е влезено :D Готов си Видук ќе скрениш уште малку.[DOUBLEPOST=1450033218][/DOUBLEPOST]
Доста мори со тој сурат да ти ебам суратот мајчин да ти ебам. Кажи ми некоја утакмица наредно коло и не ми паламуди тука

Арсенал шампиони?

А Јунајтед?

Само Чичарито да го вратиме првин.

:facepalm:Не биди прост бе, немој.

ЛШ??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom