Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи како да ти објаснам. Дечково кога отиде во Реал си мислеше готово е толку тука ќе остане засекогаш, се исфура до макс, ама ок небитно е тоа сега. Типов не знае топка да води, дриблинг не постои во речникот негов. Некој вчера добро напиша, го научија дефанзивците дека истрчува зад играч и почнаа да го местат на офсајди и почна нацело да се губи. Ин а натшел отприлика тоа е зошто го набркаа од кај нас.
Па и ќе останеше да немаше толку гужва у нападот. Ама пошто Реал ти е врскаџиски клуб боље и што си отиде. Чим Бензема се бави со фудбал за Чичарито не ми се прави муабет воопшто.

Па и ќе останеше да немаше толку гужва у нападот. Ама пошто Реал ти е врскаџиски клуб боље и што си отиде. Чим Бензема се бави со фудбал за Чичарито не ми се прави муабет воопшто.
Вие си знаете.

Предлог за менување на анкета : На чија клупа ќе седне Роџо?
1. Челзи
2. МанЈу
3. Свонси
4. Селта

Се знае дека Селта ќе победи на анкетата , не е потребно.
Селта > Челси+МанЈУ+Свонси

Не ја пратев дискусијата во ЛШ темата овие 2-3 дена ама чим на волеј ги мавате овие Селта цело попладне може да претпоставам што муабети имало :D

Не ја гледаше доминацијата против великанот Еспањол? 3 шута во гол, 51% посед. Доминација тотална и според статистика. Голманот на Еспањол позиционирање на ниво од Преспанска регионална лига, постатичен од дрвата со јаболка во Ресен.

Навистина некој членој ја претераа со воздигнувањето на Селта ке си речи чоек кузнај за каква екипа станва збор а ако тие од Пелистер имат изгубено на Тумбекафе и Момиро гол му даде :ROFLMAO:
Значи настрана мајтапите за Селта кој не ги гледа можи до утре да збора и да се инаети ама дечките стварно везат напред, Нолито Орелана и Аспас се убитачни во нападот. Јас ги следам почесто од ланска сезона па навака добар фубдал играт, напаѓачки брз и динамичен фудбал. Му имат тргнато скалп на Атлетико, Реал, Барса итн. значи заслужват респект од секоја гледна точка, она шо е Кристал Палас во ПЛ то е Селта во Шпанија.

Оваа или овој Стефи е дефинитивно трол. Не постои девојче на светов што ќе глеа утакмица на Селта Виго... Дури и тие од Галиција што се девојките што идат на стадион не гледаат фудбал него се сликаат а не па оваа од Битола земала Селта ми глеа. Чао не постои. :D

Ами анализите во кладилница? Која екипа играла дефанзивно , на која екипа и фалеле играчи абе упм. Ако стварно девојче толку прати , гледа .. јас стварно не знам шо да кажам :D

Прати бе, пред некој ден в кладилница ја видов уплаќаше

Да бе[DOUBLEPOST=1449972952][/DOUBLEPOST]Будали се женските во Битола, да не си фаќате работа со нив :icon_lol:[DOUBLEPOST=1449973648][/DOUBLEPOST]Уствари не требаше да го напишам ова. Кој ќе се расправа утре со оваа (n)

Последно уредено:
Оваа или овој Стефи е дефинитивно трол. Не постои девојче на светов што ќе глеа утакмица на Селта Виго... Дури и тие од Галиција што се девојките што идат на стадион не гледаат фудбал него се сликаат а не па оваа од Битола земала Селта ми глеа. Чао не постои. :D
Од кај знајш бе ти чупињата од Битола шо прат ?
Небитен еден :kuracc:[DOUBLEPOST=1450000668][/DOUBLEPOST]
Ами анализите во кладилница? Која екипа играла дефанзивно , на која екипа и фалеле играчи абе упм. Ако стварно девојче толку прати , гледа .. јас стварно не знам шо да кажам :D
доста таму арно јас ви пишам во темата да видите некој бел ден, две чисти немате ако машки сте.[DOUBLEPOST=1450000812][/DOUBLEPOST]
Да бе[DOUBLEPOST=1449972952][/DOUBLEPOST]Будали се женските во Битола, да не си фаќате работа со нив :icon_lol:[DOUBLEPOST=1449973648][/DOUBLEPOST]Уствари не требаше да го напишам ова. Кој ќе се расправа утре со оваа (n)
кажи си се да знам барем да те поздравам ко ќе ме сретниш другиот пат или некој лош сурат си па се криеш :cautious:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom