Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Денес (вчера) изгледав 5 утакмици: Јунајтед-Спарс, Евертон-Вотфорд, Норич-Палас, Борнмут-Вила, Челси-Свонси. Имам еден куп работи кои ми оставија впечаток, но најмногу од се, како тоа Шелви одигра против Челзи. Маестрална партија, мајтап си играше со средњаците од Челзи, плус визијата, пасевите нанапред спрема Гомис. :cuc::cuc:

Последно уредено:
Денес (вчера) изгледав 5 утакмици: Јунајтед-Спарс, Евертон-Вотфорд, Норич-Палас, Борнмут-Вила, Челси-Свонси. Имам еден куп работи кои ми оставија впечаток, но најмногу од се, како тоа Шелви одигра против Челзи. Маестрална партија, мајтап си играше со средњаците од Челзи, плус визијата, пасевите нанапред спрема Гомис. :cuc::cuc:

Сеоски Стиви. :D
Шала на страна со оние острите пасеви потсејќа на Џерард.

Истово и јас го приметив, какви пасови праќаше ака Чави. Колку само пати успеа да ги најде Гомис и Монтеро од невозможни позиции. Вилшеровци и Хендеровци можат вода да му носат на овој. Цела игра на Свонси се базира на него и Сигурдсон. Обавезно треба да му се даде шанса во репрезентација и така фали некој играч кој би ја контролирал играта.

Шелви ти е нај топло-ладно играч што постои. Може да реши утакмица против било која екипа, а може и црвен да добие у прва минута му ебам Бобан Рајович фризурата.

Истово и јас го приметив, какви пасови праќаше ака Чави. Колку само пати успеа да ги најде Гомис и Монтеро од невозможни позиции. Вилшеровци и Хендеровци можат вода да му носат на овој. Цела игра на Свонси се базира на него и Сигурдсон. Обавезно треба да му се даде шанса во репрезентација и така фали некој играч кој би ја контролирал играта.
Dada mnogu dobar igrac e Shelvi.Samo toj e spasot na ovaa bedna angliska reprezentacija.Potseca na Pol Skols,Andrea Pirlo takov tip na igrac.So mozok igra, ja kontrolira igrata, ne e klasicno anglisko govedo sto roga od kaj ke stigne.Neznam zosto se nema probieno dosega za anglija,golem propust od strana na Hodzson.

Dada mnogu dobar igrac e Shelvi.Samo toj e spasot na ovaa bedna angliska reprezentacija.Potseca na Pol Skols,Andrea Pirlo takov tip na igrac.So mozok igra, ja kontrolira igrata, ne e klasicno anglisko govedo sto roga od kaj ke stigne.Neznam zosto se nema probieno dosega za anglija,golem propust od strana na Hodzson.

Ако си озбилен со муабетов, бог нека ни е на помош! А посебно за болдираниов податок.

Овој Заха само у Манчестер неможеше гол да даде а?:DШто ти се вика среќа бегаш од ѓаволите и оп одма растураш со голови :cool:
Го чекаме сеа уште Фалкао :ban:.

Ако си озбилен со муабетов, бог нека ни е на помош! А посебно за болдираниов податок.
Pa dobro vaka vo gradba i ne potseca na niv hehe.Mislev na fudbalskite moznosti.Tehnika,vizija,kontrola na igrata.Kako sto kaza clenot sto go citirav (kiki) potseca na Xavi so pasovite.Ako moze da igra vaka za Svonsi zosto da ne bi mozes i za angliska reprezentacija.

А и знае да се потскара со Ферги. Плус квалитет.

#
NotificationWindow%2B2015-08-09%2B03.58.06.png
[DOUBLEPOST=1439092404][/DOUBLEPOST]

Последно уредено:
Ај ај не влегувај у Мурињо филм. Освен што те заебаваат за Лофтус треба да одговараш и на прашања. :icon_mrgr:

Кога сме кај прашања.

Како е на врвот? :masa:
Ајде за да не треба по трет пат да ме цитираш, да огдоворам.
Тој што го цитирав (кој и да беше) се радуваше дека Јунајтед биле на врвот. Во тој момент почнуваа уште четири натпревари во кои секако дека еден ќе победеше со повеќе од еден гол разлика, со што Јунајтед ќе паднеше од врвот. Затоа реков уживајте во следните два саати (до 18:00), пред друг тим да дојде на врвот. А Челзи ираше тек после тоа, така да не гледам како може да има било каква поврзаност во случајов. Не ги спомнав :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom